Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
poliqon 2024-06-26, 19:48
jak zawsze wina motocyklisty, nie patrzył w lusterka..

..wiem że nie śmieszne, wyr🤬ajcie mnie w dupę niczym Jaszczur matkę Polskę
Zgłoś
smc 2024-06-26, 21:48
Widziałem u nas w kraju samochód tej ekipy.

Co to za wyścig?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-06-26, 22:53
I gwarancja, że ciepłe....

[ Dodano: 2024-06-26, 22:54 ]
smc napisał/a:

Co to za wyścig?

Tour de Lachon....
Zgłoś
KosmatyHui 2024-06-26, 23:53
pazuzu napisał/a:

Dlaczego koleś z Francji miałby wylądować w Rosji?? I skąd twoje fiksacje analno-zoofilne? Może wyjdź czasem z piwnicy

KremufkowyPotwor napisał/a:

Saszka pop🤬liły ci się wpisy baranie niemyty

Ech tępaki.. Bo Francuzi swego czasu lubili sp🤬alac do mateczki rasijii i nie tylko oni, a wczoraj lub dalej byl sadol z owczarkiem z murmanska ktory r🤬al naj🤬ego goscia? Debile. Moze czasem zamknijcie ryje ruskie smiecie, jak nie potraficie polaczyc dwoch kropek... i to was psy jebia w dupe na ulicy. Tu macie dowod, ruskie obszczymurki.

sadistic.pl/t/593875
Zgłoś
pazuzu 2024-06-27, 0:08
KosmatyHui napisał/a:

Ech tępaki.. Bo Francuzi swego czasu lubili sp🤬alac do mateczki rasijii i nie tylko oni, a wczoraj lub dalej byl sadol z owczarkiem z murmanska ktory r🤬al naj🤬ego goscia? Debile. Moze czasem zamknijcie ryje ruskie smiecie, jak nie potraficie polaczyc dwoch kropek... i to was psy jebia w dupe na ulicy. Tu macie dowod, ruskie obszczymurki.

Wybacz że nie siedzę non stop na sadolu i zapamiętuje wszystkie filmiki, podpowiem Ci ze mam swoje normalne życie, polecam też Tobie spróbować normalnego życia a nie tylko siedzenia na sadisticu
Zgłoś
RumcajsTrzeci 2024-06-27, 1:09
Usłyszałem na początku "taśmonóg" i myślałem że to jest po polsku
Zgłoś
MYKELE 2024-06-27, 22:13
niejemmiesa napisał/a:

Każdy team ma swoje auto po to że jak będzie awaria roweru to szybką wymiana z tych co są na dachu. Dodatkowo apteczke jest w samochodzie i woda. A jak ktoś zasłabnie można szybciej dostarczyć do ratowników. Więc to nie jest poroniony pomysł

To co to za zj🤬a rywalizacja? powinno być tak że jak sobie przygotuje rower i sam sie przygotuje czyli woda w plecak i jedzie a nie jakieś k🤬y obok jeżdżą
Zgłoś
niejemmiesa 2024-06-27, 22:57
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

To co to za zj🤬a rywalizacja? powinno być tak że jak sobie przygotuje rower i sam sie przygotuje czyli woda w plecak i jedzie a nie jakieś k🤬y obok jeżdżą

w każdym sporcie tak jest przecież jak w piłkę graja i wybiją w trybuny to nikt po nia nie zap🤬la tylko druga biorą to samo w kolarstwie rower rozjebiesz to drugi bierzesz
Zgłoś
MYKELE 2024-06-28, 0:05
niejemmiesa napisał/a:

w każdym sporcie tak jest przecież jak w piłkę graja i wybiją w trybuny to nikt po nia nie zap🤬la tylko druga biorą to samo w kolarstwie rower rozjebiesz to drugi bierzesz

Nie jest w każdym sporcie. Czy w rajdach samochodowych jak się rajdówka sp🤬oli na trasie to wymieniają na kolejną? Czy jak coś się stanie załodze to samochodem zawożą czy karetka przyjeżdża. Także skończ p🤬lić teraz to jest zj🤬a pedałówa nie mająca nic wspólnego ze sportem. Pomijam już fakt że pedalarze nie wiedzą co to jest zachowanie bezpiecznej odległości i jak jeden się wyp🤬oli to kilkunastu też. Jakoś kiedyś potrafili zabrać ze sobą bidony, części zapasowe i zap🤬lać tour de france
Zgłoś
bania88 2024-06-28, 7:31
Jedziesz sobie spokojnie samochodem i oczywiście jakiś k🤬a pedalarz ci musi się pod koła wp🤬lić....
Zgłoś