👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elfis napisał/a:
celulit, skórka pomarańczy, tłusta dupa ale do czasu bo potem hipopotam, małe cycki, pewnie jednak niejeden prawiczek się podjarał
Jak kiedyś już uda Ci się poderwać i zar🤬ać. To zrozumiesz, że ten celulit nie taki straszny jak go malują

@Azus otwórz temat na osobnej karcie>drugi myszki i "źródło strony">Alt+F>szukasz mp4>kopiujesz ten link i go otwierasz w nowym oknie przeglądarki>drugi myszki>zapisz jako

BenderXXX napisał/a:
Uważam, że trzęsienie dupą to nie taniec, a wyjątkowo prymitywne, sygnalizowanie gotowości do kopulacji. Tańce godowe występują wyłącznie w świecie zwierząt...
...i murzynów.
Od kiedy sadol zmienił się w kółko różańcowe?

A ta co ? Ze wsi do Warszawy przyjechała i chce się pokazać z dobrej strony w wielkim mieście... ?

Cytat:
celulit, skórka pomarańczy, tłusta dupa ale do czasu bo potem hipopotam, małe cycki, pewnie jednak niejeden prawiczek się podjarał
nie wiem jak Ty prawiczku, ale każdy sadol by tu zasadził

Cytat:
Tańce godowe występują wyłącznie w świecie zwierząt...
...i murzynów.
Dlaczego został tutaj zastosowany pleonazm?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie