Czas otwierać szampana
Nareszcie te parszywe ż__o-komunistyczne sk🤬ysyny pójdą na dno!
źródło: Parezja. pl
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-30, 20:12
konto usunięte
2013-12-30, 20:12
I dobrze. Towar którego ludzie nie chcą to nie kupują, a jak się nie kupuje to to znika z rynku.
Ale znajdzie Polskie realia: GW się przerobi w inną gazetę, że niby ach i och, ale ludzie w składzie Ci sami tylko inna nazwa
konto usunięte
2013-12-30, 20:22
i na nich musi przyjść pora, cały rynek prasowy się delikatnie mówiąc zwija, coraz większa tabloidyzacja mediów, rozwój serwisów internetowych, poza tym, ta gazeta to całkowity, stronniczy chłam, niech ginie.
będą państwowe dotacje dla ikony wolności
tfuu.....
konto usunięte
2013-12-30, 20:24
Dziwne, nie było wiadomości nic o tym że podrożeje papier toaletowy
konto usunięte
2013-12-30, 20:27
Cały rynek prasowy jest w lekkim kryzysie Newsweek, Polityka, GW podnoszą ceny, Wprost leci mocno w dół, Gazeta Polska i Uważam Rze lecą jeszcze bardziej.
To jest nadal 1 miliard rocznie..
Ale Wy jesteście ograniczeni.
konto usunięte
2013-12-30, 20:37
Nikt nie czyta książek, nikt nie czyta gazet. To tak jak zmuszać ludzi do jeżdżenia konno zamiast autami.
konto usunięte
2013-12-30, 20:46
konto usunięte
2013-12-30, 20:56
Dobrutro napisał/a:
Nikt nie czyta książek, nikt nie czyta gazet. To tak jak zmuszać ludzi do jeżdżenia konno zamiast autami.
Jak możesz stwierdzić, że nikt nie czyta książek? Tak jak ktoś napisał wyżej, czytanie wielu osobom sprawia przyjemność.
Nie wyobrażam sobie np. podczas długiej podróży koleją gapić się cały czas przez okno. Książka wtedy ratuje. Zwalenie sobie konia przy świadkach to też opcja, ale ja się hamuję przed tym
konto usunięte
2013-12-30, 21:14
Może aDAM sZechter wyjedzie z kraju do braciszka?