Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:30
Dobra żona
konto usunięte • 2013-01-07, 19:29
Facet miał wypadek samochodowy, w którym oprócz rąk i nóg doznał również złamania żuchwy. Leży w szpitalu prawie cały w gipsie, szczęka też unieruchomiona jakąś szyną, gdy wtem wpada jego żona:
- Kochanie, ble,ble, ble... tak mi przykro... ble, ble, ble... musisz się teraz lekko odżywiać... ble, ble, ble... przyniosłam ci sucharki... ble, ble, ble... muszę już lecieć do pracy, co ci przynieść jutro?
Facet patrząc na nią z błyskiem w oku mamrocze zły:
- Oszechuf, k🤬a
Zgłoś
glen1428 2013-01-07, 23:51
Lubie BongMana za jego "tworczosc" i wysilek. Juz myslalem ze to jego. Po nim takiego suchara bym sie nie spodziewal.
Zgłoś
golip 2013-01-08, 9:14 2
loky napisał/a:

@mmichalus świat jest mały, ukradłeś muj kawał ;p

Całe szczęście nie ty go pisałeś bo by go czytać nie szło.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-10, 23:49
Też kiedyś miałem wypadek, w którym doznałem rąk i nóg oraz miałem złamaną żuchwę...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 3:07
Ja jebię, skąd tu tylu debilów? A już wiem, skątowni...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-29, 0:48
Idiots. Idiots everywhere
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem