👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widze że maśc na ból dupy jest potrzebna dla większości komentujących. Z prawej strony na początku filmiku widać było jazde na suwak. Ale oczywiście polaczki cebulaczki zazdroszczą bełemwu i nie wpuszcza. Jechałby jakimś zwykłym samochodem to by sie miejsce znalazło ale oczywiście jak kogoś stać na coś lepszego to dupa boli. Trzeba było sie uczyć głąby to by było was stać.

Ten filmik już dzisiaj był wstawiony przez gościa co jechał tym tirem.
Filmik jest, numery chyba da rade odczytać, nic tylko wysłać uprzejmy donos. Zapłaci za jazdę przez ciągłą, i za stwarzanie zagrożenia później.

Odważny gość w tej becie... nie zastosował się do podstawowego przepisu prawa o ruchu drogowym "Większy ma pierwszeństwo ! Zawsze! "
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie