

Przykład nr.1 z 666:
(...)
"Częste zjadanie produktów mięsnych posiadających w składzie związki azotu znacznie zwiększa zachorowalność na nowotwór jelit. Obecnie dąży się do stosowania naturalnych barwników, jednak w większości produktów nadal obecne są szkodliwe azotyny. Najwięcej jest ich w mięsach pakowanych sprzedawanych w marketach np. w wędlinach, ale również w niektórych sklepach mięsnych, dlatego coraz trudniej jest kupić wędliny bez chemii."
Niedługo będzie tyle chemii w żywności że rolnictwo będzie zbędne
azotyny daje sie glownie po to by zaplekowac mieso a kolor to jeden z jego efektow. Lepsze to niz botulina


Przykład nr.1 z 666:
(...)
"Częste zjadanie produktów mięsnych posiadających w składzie związki azotu znacznie zwiększa zachorowalność na nowotwór jelit. Obecnie dąży się do stosowania naturalnych barwników, jednak w większości produktów nadal obecne są szkodliwe azotyny. Najwięcej jest ich w mięsach pakowanych sprzedawanych w marketach np. w wędlinach, ale również w niektórych sklepach mięsnych, dlatego coraz trudniej jest kupić wędliny bez chemii."
Niedługo będzie tyle chemii w żywności że rolnictwo będzie zbędne
Czyli generalnie nie chodzi o mięso, tylko o chemię w mięsach przetworzonych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie