Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Kotli 2012-01-25, 11:07 2
Ale słodziutkie xD w tytule i w opisie, aJćĆćĆćĆ xD

Kto go tu wpuścił?
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-25, 12:01
Draq napisał/a:

Jak on mógł użyć iksde w tytule i opisie przeciez to jest passe. Aj chwila to ja?!? O boże co ja zrobiłem. Powinienem zostac ukamieniowany. Nie mogę żyć z taką życiową wpadka. Ide się wychłostać a potem targnę się na życie. Głupka piszącego IKSDE będzie mniej na ziemi.

Haters gonna hate...

obiecujesz?
Zgłoś
Hazzel 2012-01-25, 16:07 3
żebyście się nie zesrali.
czekam na 20 stron o tym jak to "xD" jest ch*jowe i w ogóle wam obce; tylko idioci piszą "xD"
zapomniał wół jak cielęciem był.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-25, 16:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bujaszaka 2012-01-25, 17:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Suq-Madiq 2012-01-25, 17:27
Zgłoś
ritu4l 2012-01-25, 18:03 1
<@up z 10 baranów>, mnie też skarćcie XD XD XD XD XD XD. Może ulży wam jeszcze raz
Zgłoś
lllllll 2012-01-25, 18:24
@Draq
Wszyscy Ci cisną to ja dorzucę: ukamienować, a nie ukamieniować iksde tępaku.
Zgłoś
RmX 2012-01-25, 19:28 1
Zgłoś
sherman 2012-01-25, 20:23 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-25, 23:20
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-26, 1:01
ej jest to gdzies na youtube?? jak tak to podajcie link
Zgłoś
Shock 2012-01-26, 12:15
Kotli napisał/a:

Ale słodziutkie xD w tytule i w opisie, aJćĆćĆćĆ xD

Kto go tu wpuścił?

chcialo ci sie to robic ?
Zgłoś
~tip.top 2012-01-26, 12:29
Wbrew pozorom nie jest takie trudne ;)
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-26, 12:30
Shock napisał/a:

chcialo ci sie to robic ?

Są generatory do tego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem