Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
A................l 2010-07-15, 13:00
ładnie tańczą
Zgłoś
alien111 2010-07-15, 14:20 1
Wole wall of death...
Zgłoś
Matuch90 2010-07-15, 21:36 2
Wiem, że gówno to was obchodzi, ( zapewne zaraz znajdzie się jakiś frajer, który napisze "gówno nas to obchodzi) ale zdecydowanie wolę bardziej tych śmierdzących brudasów na woodstock robiących pogo i inne c🤬j wie jakie młynki, niż bandę burackich napinaczy w dresach, na treance'owych eventach typu sunrise itp. Bywałem na jednych i drugich imprezach, poznałem ludzi z obydwu subkultur i zdecydowanie wolę brudasów, bo są po prostu k🤬a w większości zabawnymi i inteligentnymi ludźmi. Wyłapał koleś na beret, odrazu wszyscy mu pomagają dojść do siebie i to jest fajne. A tamto buractwo wzbudza we mnie zdecydowanie większą odrazę. Może za parę lat, kiedy polska będzie cywilizowanym krajem to i na eventach z muzyką elektroniczną będzie większa kultura.
Zgłoś
timmy77 2010-07-15, 23:18
@Up
Całym sercem i popieram!

podpis użytkownika

Let's rock'n'roll
Zgłoś
faba 2010-07-15, 23:23
Matuch90 napisał/a:

Wiem, że gówno to was obchodzi, ( zapewne zaraz znajdzie się jakiś frajer, który napisze "gówno nas to obchodzi) ale zdecydowanie wolę bardziej tych śmierdzących brudasów

gówno nas to obchodzi

podpis użytkownika

"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy sk🤬ysynie!"
Zgłoś
Damnir_PL 2010-07-17, 0:54
@up: buracki napinacz w dresie

podpis użytkownika

Sex, Drugs & Rock'n Roll!
Zgłoś
A................0 2010-07-18, 14:22
Booooooooom headshot!
Zgłoś