Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dobry piesek
KlinikaAbsurdu • 2025-02-02, 17:06
oby psu nic nie było po kontakcie z

podpis użytkownika

XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ
Zgłoś
smc 2025-02-02, 19:28
Pedator napisał/a:

Psu czy brudasowi?

Każdemu, kto stresuje się oglądając ten film...
Zgłoś
Kapuś_Puchatek 2025-02-02, 19:54
Ale jaja, pies pogryzł małpę!
Zgłoś
SaWWO 2025-02-02, 20:10 3
Ukryty rękaw/nakładka kevlarowa, ostatni etap w szkoleniu do obrony cywilnej lub po prostu pod służby. Pies uczy się tego, że koniec z gryzieniem "sprzętu" czyli kombinezonu lub zwykłych nakładanych rękawów w dodatku w naturalnych do pracy warunkach. Wbrew paradygmatom społecznym pies agresywny nie nadaje się do obrony bo nie jest stabilny (agresja rodzi się z lęku- pies lękliwy jest do wyj🤬ia). Pies stabilny powinien mieć problem z początku z poprawnym ugryzieniem człowieka dlatego zaczyna się od rękawów, kombinezonów a finalnie schodzi się na sprzęt ukryty co zmienia nam psa w broń na smyczy. Pomimo nauki taki pies obserwuje otoczenie wyszukując w każdym potencjalnego (wyuczonego!) zagrożenia tylko w r🤬ach atakujących.
Jestem ekspertem, pozdro.
Zgłoś
mk61 2025-02-02, 20:15
SaWWO napisał/a:

Ukryty rękaw/nakładka kevlarowa, ostatni etap w szkoleniu do obrony cywilnej lub po prostu pod służby. Pies uczy się tego, że koniec z gryzieniem "sprzętu" czyli kombinezonu lub zwykłych nakładanych rękawów w dodatku w naturalnych do pracy warunkach. Wbrew paradygmatom społecznym pies agresywny nie nadaje się do obrony bo nie jest stabilny (agresja rodzi się z lęku- pies lękliwy jest do wyj🤬ia). Pies stabilny powinien mieć problem z początku z poprawnym ugryzieniem człowieka dlatego zaczyna się od rękawów, kombinezonów a finalnie schodzi się na sprzęt ukryty co zmienia nam psa w broń na smyczy. Pomimo nauki taki pies obserwuje otoczenie wyszukując w każdym potencjalnego (wyuczonego!) zagrożenia tylko w r🤬ach atakujących.
Jestem ekspertem, pozdro.

Zawsze marzyłem o takim wyszkolonym killerze. Najlepiej, żeby z dzieckiem mógł chodzić, a w razie potrzeby bronić. Czy takiego wyszkolonego można kupić, czy trzeba szkolić "pod siebie" od szczeniaka?
Zgłoś
SaWWO 2025-02-02, 20:40 2
mk61 napisał/a:

Zawsze marzyłem o takim wyszkolonym killerze. Najlepiej, żeby z dzieckiem mógł chodzić, a w razie potrzeby bronić. Czy takiego wyszkolonego można kupić, czy trzeba szkolić "pod siebie" od szczeniaka?

Psy nie mają uczuć wyższych,nie tęsknią, nie tworzą więzi. Interesuje je jedynie sposób komunikacji oraz korzyść. Jeżeli zrozumiesz system pracy z psem na poziomie korzystnej komunikacji jesteś w stanie kupić psa służbowego w wieku 10-12 miesięcy za 20-50tys a Twoim jedynym obowiązkiem jest to co napisałem wcześniej. Nie ma psów wyszkolonych, a szczególnie szkolenie takich psów trwa całe ich życie. Psy sprzedawane do służb trafiają do przewodników którzy wcześniej znają system lub uczą się go u trenerów przed przekazaniem psa. A psu koło c🤬ja lata czy będzie żył w Polsce czy Izraelu jeżeli z tym i tamtym ziomem komunikuje się dokładnie* w taki sam sposób. Nie bez przyczyny nazywamy to systemem.
Zgłoś
Maniecky 2025-02-02, 21:10 2
SaWWO napisał/a:

Psy nie mają uczuć wyższych,nie tęsknią, nie tworzą więzi

Moj Chat Gpt o3 kazal ci powiedziec ze jestes p🤬lniety i w zyciu nie miales psa
Zgłoś
polithe 2025-02-02, 21:16
Szkoda ze tej czarnej sciery na miejscu nie zagryzł ale moze to i lepiej bi by zdechl od tego biedny piesek.
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-02-02, 21:31
Pedator napisał/a:

Psu czy brudasowi?

Hahahahah

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
CrookerS 2025-02-02, 21:48
Mam nadzieje ze malpa szczepiona bo inaczej pieseł bedzie chory
Zgłoś
pentlik 2025-02-02, 22:11
Janko napisał/a:

K🤬a żeby ten pies po tym j🤬ym cz🤬chu nie zdech albo jakiejś wścieklizny nie dostał

Nie powinien, psia ślina zwalcza bakterię i oczyszcza z bakterii. Czarny dostał zatem szczepionkę.
Zgłoś
alubinium123 2025-02-02, 23:24
213213 napisał/a:

to przykre, że prawie nie zostawił na nim śladu, ale nie można od labradora czy innego blabladora wymagać aby zachował się jak patologiczny pitbull czy inne tworzywo dla ludzi o zwichniętym ego.

Od Ciebie też nie można wiele wymagać także wybaczamy.
Zgłoś
213213 2025-02-03, 0:16
alubinium123 napisał/a:

Od Ciebie też nie można wiele wymagać także wybaczamy.

ahahahaha. kupiłeś sobie "groźnego psa" ? no, to teraz stul mordę i zaakceptuj bez wyparcia, że masz ego p🤬dy i potrzebowałeś to czymś skompensować.

nie ma innego powodu zakupu takiego psa, niezależnie co tam sobie dla własnej przyjemności wpierasz.

haha, ale heca.

oczywiście nie urodziłem się wczoraj i wiem, że nie przyjmiesz tego do wiadomości, bo to byłby nieprzyjemne, a p🤬dy nie mogą znieść takiego stanu więc wolą żyć w swojej obsranej iluzji.

Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
Zgłoś
FrooW191 2025-02-03, 1:10
Marmolada wyciekła
Zgłoś
alubinium123 2025-02-03, 1:30
213213 napisał/a:

ahahahaha. kupiłeś sobie "groźnego psa" ? no, to teraz stul mordę i zaakceptuj bez wyparcia, że masz ego p🤬dy i potrzebowałeś to czymś skompensować.
nie ma innego powodu zakupu takiego psa, niezależnie co tam sobie dla własnej przyjemności wpierasz.
haha, ale heca.
oczywiście nie urodziłem się wczoraj i wiem, że nie przyjmiesz tego do wiadomości, bo to byłby nieprzyjemne, a p🤬dy nie mogą znieść takiego stanu więc wolą żyć w swojej obsranej iluzji.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.

Nic z tego co napisałeś nie jest prawdą więc nie trafiłeś. Złota zasada, nie mierz ludzi swoją miarą i druga to jak masz coś napisać z dupy to niech to trafi tam skąd przyszło. Miłego wieczoru i pozdrawiam.
Zgłoś
KewinDeBrujne 2025-02-03, 13:55
Bardzo mądry piesek. Oby się tylko czymś nie zaraził po kontakcie z gównem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie