podpis użytkownika
XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰpodpis użytkownika
XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰPsu czy brudasowi?
Ukryty rękaw/nakładka kevlarowa, ostatni etap w szkoleniu do obrony cywilnej lub po prostu pod służby. Pies uczy się tego, że koniec z gryzieniem "sprzętu" czyli kombinezonu lub zwykłych nakładanych rękawów w dodatku w naturalnych do pracy warunkach. Wbrew paradygmatom społecznym pies agresywny nie nadaje się do obrony bo nie jest stabilny (agresja rodzi się z lęku- pies lękliwy jest do wyj🤬ia). Pies stabilny powinien mieć problem z początku z poprawnym ugryzieniem człowieka dlatego zaczyna się od rękawów, kombinezonów a finalnie schodzi się na sprzęt ukryty co zmienia nam psa w broń na smyczy. Pomimo nauki taki pies obserwuje otoczenie wyszukując w każdym potencjalnego (wyuczonego!) zagrożenia tylko w r🤬ach atakujących.
Jestem ekspertem, pozdro.
Zawsze marzyłem o takim wyszkolonym killerze. Najlepiej, żeby z dzieckiem mógł chodzić, a w razie potrzeby bronić. Czy takiego wyszkolonego można kupić, czy trzeba szkolić "pod siebie" od szczeniaka?
Psy nie mają uczuć wyższych,nie tęsknią, nie tworzą więzi
Psu czy brudasowi?
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þúK🤬a żeby ten pies po tym j🤬ym cz🤬chu nie zdech albo jakiejś wścieklizny nie dostał
to przykre, że prawie nie zostawił na nim śladu, ale nie można od labradora czy innego blabladora wymagać aby zachował się jak patologiczny pitbull czy inne tworzywo dla ludzi o zwichniętym ego.
Od Ciebie też nie można wiele wymagać także wybaczamy.
ahahahaha. kupiłeś sobie "groźnego psa" ? no, to teraz stul mordę i zaakceptuj bez wyparcia, że masz ego p🤬dy i potrzebowałeś to czymś skompensować.
nie ma innego powodu zakupu takiego psa, niezależnie co tam sobie dla własnej przyjemności wpierasz.
haha, ale heca.
oczywiście nie urodziłem się wczoraj i wiem, że nie przyjmiesz tego do wiadomości, bo to byłby nieprzyjemne, a p🤬dy nie mogą znieść takiego stanu więc wolą żyć w swojej obsranej iluzji.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.