Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
iggiamakim 2022-08-24, 13:11 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zerbatin 2022-08-24, 13:58 1
szejset66 napisał/a:

Korwinizmy. A tego debila nie idzie już słuchać.

Korwin to totalny pojeb i proszę nie mylić tego co napisałem z tym co ten z🤬b mówi.
Zgłoś
głest 2022-08-24, 14:00 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lexter 2022-08-24, 14:15
Rodowici Vikingowie
Zgłoś
Mokebe 2022-08-24, 14:19 2
Zgłoś
czorny711 2022-08-24, 14:19
ra0mir napisał/a:

Spokojnie. Dojdzie prawa strona do władzy. Ukróci benefity. Rozłam społeczeństwa tylko się pogłębi. Będzie więcej materiałów na sadistica
A jak tak o dzietność w Polsce się martwicie to zacznijcie lepiej traktować ukrów a szczególnie kobiety Ukraińskie.
Przez j***nych kacapów nie maja tożsamości narodowej i wielu nie ma do czego wracać. Niech tu zostają, pracują i podatki płacą. Proste.

Chyba sie z chvjem na głowy zamieniłeś
Zgłoś
gixi 2022-08-24, 14:46 19
Autor napisał/a:

Tego problemu nie rozwiąże, żaden następca. Problem polega w statystyce.
Cywilizacja zamiera, kiedy współczynnik dzietności wynosi poniżej 2.11. W Polsce wynosi 1.32. Polska jest idealnym przykładem, ze względu na homogeniczność etniczną, a przez to statystyka nie jest zaburzona przez wpływ obcej kultury w danym Państwie.
Arabusy żyjąc w związkach poligamicznych, mają często ośmioro, a nawet kilkanaścioro dzieci, które będą żyły zgodnie z prawem szariatu.
Możemy przestać już śnić, tak na prawdę to kwestia 2, 3 pokoleń i będziemy tak jak nasi zachodni sąsiedzi Berlinostanem...

W Polsce po wojnie mieliśmy wysoki poziom dzietności ponieważ była bardzo duża "luka" do wypełnienia. Obecnie przechodzimy stan "wysycenia", ale nadal jest dzietność powyżej 1. Normalnie po poumieraniu ludzi urodzonych po wojnie, powstaniu nowej luki - dzietność znowu by wzrosła, ale sprowadza się do nas inne nacje, żeby sztucznie tę lukę wypełnić. Ciężko nie mówić tu o "dobrym planie".

Mokebe napisał/a:

I bardzo dobrze. Sam mieszkam we wrocku i 100 razy bardziej wole ukraińców od pie**olniętych faszystów twojego pokroju. Ukraincowi rękę podam ale na narodowca to bym napluł

Pewnie, też bym ci ręki nie podała. Mając do wyboru:
- 100 Polaków znających historię swojego narodu, potrafiących samodzielnie myśleć, zdobytą wiedzę wykorzystać...
- 1000 takich jak ty, nie potrafiących odróżnić rzeczywistości od pudełka w salonie, których jedynym "dziełem" jest prowokowanie agresji w internecie i na ulicy...
Cóż, mam nadzieję, że się nie rozmnażasz. Świat dąży do idiokracji i bez twojego wkładu
Zgłoś
konto usunięte 2022-08-24, 15:29
Zgłoś
ra0mir 2022-08-24, 15:57
czorny711 napisał/a:

Chyba sie z chvjem na głowy zamieniłeś

Szczylu grzeczniej mi tu. Może jakieś argumenty onrowcu?
Zgłoś
SlimShady 2022-08-24, 16:55 7

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
konglomerat 2022-08-24, 16:57 3
ra0mir napisał/a:

Szczylu grzeczniej mi tu. Może jakieś argumenty onrowcu?

To moze taki argument.
Problemem Ukrainy jest nie tylko niski odsetek osób zaszczepionych przeciwko groźnym chorobom zakaźnym, takim jak polio, krztusiec, czy odra, ale również zaniedbania w leczeniu takich chorób jak HIV
Zgłoś
Majchol 2022-08-24, 17:13 6
Zgłoś
Wiewór 2022-08-24, 18:12
Zgłoś
Pijanystary 2022-08-24, 18:34 2
Zgłoś
nokia1996 2022-08-24, 19:40 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem