Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
następny "yntelygenty inaczej" , dalej nie kumacie o co chodzi? naprawde? ja prdl
Pannom zdjęcia k🤬sa też wysyłasz nieswoje?
😁

nie wierzylem jak mozna być tak tępym , i nie kumać oczywistej ironii i żartu a jednak okazuje sie ze na sadolu pełno jest cięzko kapujących osobników

- zdjecie jest celowo "nie moje " i celowo jest wybrane takie żeby to sie bardzo rzucało w oczy.
- zdjęcie jest celowo obrócone żeby telewizor był pionowo

podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadol
następny "geniusz" , więcej was matka nie miała?
nie wierzylem jak mozna być tak tępym , i nie kumać oczywistej ironii i żartu a jednak okazuje sie ze na sadolu pełno jest cięzko kapujących osobników wiedziałem że ich troche jest ale nie sądziłem że są aż tak inteligentni
- zdjecie jest celowo "nie moje " i celowo jest wybrane takie żeby to sie bardzo rzucało w oczy.
To chyba jakiś nastolatek jest, który wszystko dosłownie odbiera.
następny "geniusz" , więcej was matka nie miała?
nie wierzylem jak mozna być tak tępym , i nie kumać oczywistej ironii i żartu a jednak okazuje sie ze na sadolu pełno jest cięzko kapujących osobników wiedziałem że ich troche jest ale nie sądziłem że są aż tak inteligentni
Taaa... ironia, żart, co jeszcze, może sarkazm i szydera?
no nie p🤬l. Nie z nami takie numery czereśniaku bez szkoły. Tłumaczysz się za gęsto i nieudolnie. Głupio ci, bo zdemaskowano twoją głupotę. Wyjdź z tego z resztką honoru i usuń konto.
😉
To chyba jakiś nastolatek jest, który wszystko dosłownie odbiera.
jak zapewne większość na tym portalu
[ Dodano 2024-06-26, 20:17 ]
Taaa... ironia, żart, co jeszcze, może sarkazm i szydera?
no nie p🤬l. Nie z nami takie numery czereśniaku bez szkoły. Tłumaczysz się za gęsto i nieudolnie. Głupio ci, bo zdemaskowano twoją głupotę. Wyjdź z tego z resztką honoru i usuń konto.
😉
chłopcze ty już lepiej nic nie pisz bo się pogrążasz coraz bardziej

podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadolCzytam i..nie wierzę..Może TO ma wpływ na Polaków ..i ich poziom ,we wszelkich dziedzinach życia?😨😨😨
Niestety, nie da się zrzucić winy na inne narody, czy jakieś urządzenia. Średni "poziom" nas, Polaków, był niski, zanim powstał LOFAR, HAARP, a nawet zanim społeczności plemienne na świecie, zyskały tożsamości narodowe. Wystarczy zapoznać się z polską historią, by sobie uświadomić, że już za czasów Piastów, nasz "poziom" był c🤬jowy, w porównaniu z wieloma innymi społeczeństwami na świecie. I, tak nam pozostało, po dzień dzisiejszy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie