Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Dobrze im powiedziały
Barnellini • 2020-07-05, 14:39
Trzy głuchonieme członkinie gangu z Brazylii wysyłają film z groźbami do swoich rywali z innego gangu.
Wygadane dziewczyny

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mors_Nigra 2020-07-05, 19:24 1
Touch_Of_Madness napisał/a:

Już mnie nie „ubieraj” w trzaskowskiego. Przez zmanipulowanych debili dostalismy wybór między gównem a gównem.

Nikt Ci nie każe głosować na żadnego z nich. Nieoddany głos to żaden zmarnowany, to też jest głos, wbrew temu co popisowski beton Ci wmawia, byle by zmusić cię do utwardzania tego dwustronnego betonu w polityce.
Zgłoś
Grzmocislaw 2020-07-05, 21:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
korowiow777 2020-07-05, 21:24
Ja tam tylko zrozumiałem, że albo one albo adresatki wiadomości będą robić loda. Reszty znaków nie rozumiem, portugalski jest mi obcy. Obrigado.
Zgłoś
Magint 2020-07-05, 21:36
To jest zapowiedź Fame MMA?
Zgłoś
humalien 2020-07-05, 21:53
autor pomylił pacjentki zakładu psychiatrycznego z gangsterkami hmmm...
Zgłoś
Perhydrol 2020-07-05, 22:29 7
To nie żaden gang tylko nagranie do nowego teledysku

Zgłoś
Clistwood 2020-07-05, 23:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Salieri16000 2020-07-06, 0:29
Zgłoś
jebacpisdy 2020-07-06, 10:17
Im ciemniejszy kolor skóry tym większe debile....
Zgłoś
janlew 2020-07-06, 10:47 2
Zgłoś
cenzi 2020-07-06, 13:24
Zgłoś
polakwrocek 2020-07-06, 14:05
Trochę jak lewaki argumentujące swoje cele polityczne.
Zgłoś
p4nk1 2020-07-06, 14:06
To interpretatorki z TVNu tłumaczące taśmy Neumana na migowy.
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-06, 16:48
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem