👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

najpierw dosypuje mu prochy do soku pomaranczowego a potem go wnosi po schodach na swój sadystyczny stryszek i bedzie go tam r🤬al strap onem

Jakby kogoś zainteresowała ta piosenka to:
Youth Lagoon - July
Youth Lagoon - July
Mam nadzieje że filmik da wielu sadolom do myślenia jak ważne jest dla dziecka posiadanie dobrego ojca. Szczególnie tym którzy go nie mieli. Chociaż takie osoby zrozumieją to najlepiej

damtyb14 napisał/a:
Fajnie jest miec takiego ojca. Moj zawsze mial mnie w dupie.
Dobrze ci tak!
a mój mąż jest takim tatą
i szczerze to czasem zazdroszczę, że w weekend moje dwa berbecie wolą dręczyć tatę niż mnie. Cieszy mnie taki filmik i to, że niektórzy sadole mają poukładane w głowie
prócz tego pedałka z góry co wszędzie widzi gejów.

borisklinga napisał/a:
dwa pedały i tyle
Pedały to Tobie piwo postawiły....także razem mamy ich 10. O 10 za dużo w TYM temacie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie