👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M_A napisał/a:
Nie zesraj się pedalarzu
Debil jesteś. Korzystam z samochodu, latem jak tylko mogę z rowera. Zrozum niedorozwoju, że każdy rowerzysta to jedno auto mniej na drodze. Rozumiesz, że jest to w twoim spoconym od stania w korkach interesie żeby rowerzystów było w naszych miastach jak najwięcej. Szczególnie przy rosnącej ilości dróg rowerowych, gdzie poza niektórymi skrzyżowaniami nie mamy ze sobą żadnego kontaktu.
z roweru*
Jaki to byłby hit, gdyby po tym apelu wzięła kamerę i pokazała przed maską leżącego rowerzystę jako przykład

PLN napisał/a:
Przecież pedalarze nie mają pierwszeństwa przejazdu k***a jak przecinają w poprzek drogę! Mają k***a stać i czekać.
Tak będziesz tłumaczył współwięźniom?
Antypolak666 napisał/a:
Tak będziesz tłumaczył współwięźniom?
Rowerzyści nie mają pierwszeństwa do momentu wjechania na przejazd dla rowerów. Zmieniło się tak chyba przy okazji wprowadzenia pierwszeństwa pieszych, ale że pierwszy temat głośniejszy to uszło to uwadze wszystkim.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie