Witam , wczoraj idąc na pociąg do pracy napotkałem ciekawy przypadek zamkniętego roweru. Materiał własny.
g................a
2013-10-19, 10:09
Blokada więcej warta niż rower
e................k
2013-10-19, 10:11
co za dyskusje, polaczki już od razu widzą szansę zaj🤬ia roweru. złodziejstwo i chamstwo we krwi
Nie tylko Polacy we Francji Co kawałek widać same koła na zabezpieczeniu bez rowerów :]
@Maqqlen
Bardzo dobrze zabezpieczony rower. Nie mając nożyc do cięcia drutu, nigdzie na nim nie odjedziesz, bo tylne koło jest spięte z ramą. Dodatkowo, czego nie widać (ale co podejrzewam) przednie też. A parking pewnie pod kamerą.
Jak ktoś ma nożyce do stali, to żadna linka czy łańcuch nie są dla niego przeszkodą. Nawet U-lock.
dla rumuna byłby to szcześliwy dzień
M................x
2013-10-19, 12:36
Policja powinna przypinać drogie rowery w miejscach w których najczęściej te się kradnie, montować w nich nadajniki GPS albo obserwować po prostu i zgarniać złodziei. Porażka że teraz w zasadzie nie można nigdzie na rowerze pojechać bo ukradną.
albo mi się wydaje albo to Zielonka?
podpis użytkownika
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
tylko głupie sukinsyny kradną rowery
a mnie kiedyś jakiś kutafon, przypinając swój rower, zczepił go razem z moim. A jak zobaczyłem że to ciapaty był, to moje zdziwienie jak można być takim debilem, momentalnie minęło...