Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-11-24, 16:52
Wrzucić tam granat to i średnie iq w kraju wzrośnie.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2011-11-24, 17:43
k🤬a co ja pacze.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-24, 19:57
Fc🤬j nie ogarniam tego plastikmana ;/ Okoliczne wiesniaki stoją w j🤬ym Media Markecie myśląc, że to jest ich j🤬iutka szansa życia- żal.pl ;/
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-24, 20:20
Przecie to dziewcze jest p🤬lnięte
Zgłoś
Legon 2011-11-24, 20:32
jaki syf ja p🤬le co ja pacze

podpis użytkownika

Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-24, 20:45
Moje miasto a w nim... (szkoda słów)

Całe to siedlisko galerianek zostało otwarte jakoś miesiąc temu i postawili je na wylotówce z miasta tak więc wieśniury z okolicznych wiosek mają tu niezwykle blisko - bydło.

@biwer
Opowiem ci lepszą akcję. Zajrzałem tam w dniu otwarcia, żeby zakupić sobie Arkham Horror w Empiku.
Dzień otwarcia był dniem nauczyciela więc budynek został zaszturmowany przez emerytów, rencistów i "młodzież" ( Moim faworytem była na oko skate dwunastolatka z bluza do kolan czapeczka i lustrzanką zawieszoną na szyi >.> ) Obok otwarli sklep budowlany Obi jako część tego kompleksu i rozdawali tam free wiaderka plastikowe. Roz🤬bujący był widok wsi idącej do tej galerii tylko zabrać darmowe wiaderko z Obi. I nie kupując nic więcej ! Polskie społeczeństwo for the win!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-24, 21:34
Ja p🤬le jaka ona męska
Zgłoś
Pener 2011-11-24, 22:20 1
też mam autograf dody
narysowała mi serduszko na swoich cyckach w ckmie
Zgłoś
rafiki 2011-11-24, 23:52 2
@ rafbur

No nie? Ludzie są poj🤬i. Ja rozumiem przyjeżdża Pink Floyd (wiem nierealne) można postać po podpisy bo kiedyś taka płyta będzie warta majątek, no ale k🤬a stać po podpis tej osoby? To tak jak by stać po podpis boysów albo bayer full. A jak się nie umie śpiewać i tworzyć muzyki to sie dorabia fiuta i go pokazuje. Już wiadomo co chciał pokazać TVN Jankowskiemu

Zgłoś
rafbur 2011-11-25, 8:35
rafiki napisał/a:

@ rafbur

No nie? Ludzie są poj🤬i. Ja rozumiem przyjeżdża Pink Floyd (wiem nierealne) można postać po podpisy bo kiedyś taka płyta będzie warta majątek, no ale k🤬a stać po podpis tej osoby? To tak jak by stać po podpis boysów albo bayer full. A jak się nie umie śpiewać i tworzyć muzyki to sie dorabia fiuta i go pokazuje. Już wiadomo co chciał pokazać TVN Jankowskiemu

Po podpisy Gilmoura, Watersa (kiedyś) czy Wrighta (zwłaszcza kiedyś) też bym nie stał. Mógłbym się przejść z nimi na piwo, poklepać po plecach i powiedzieć: "Świetny koncert zagraliście chłopaki". Doceniam to, co zrobili dla muzyki i jaki mieli przez to wkład w moją muzyczną edukację... ale nie jestem fanem grafologii i podpisów, zużytych majtek nie potrzebuję
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-25, 13:10
bo doda to c🤬j z cyckami
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-25, 14:24
kwestia 1; co to mają do siebie zblazowane gwiazdorzyny, że w pomieszczeniu siedzi w ciemnych brylach. no bo co, oczy ją rażą od plebsu?
kwestia 2; co rozumieją z piosenek Dody te na oko pedobearowe 9 latki?
Zgłoś