S................n
2013-09-11, 19:41
A wszyscy stoją jak c🤬je na weselu
o................e
2013-09-11, 19:42
lekcje byście k🤬a poodrabiali a nie takie gówno na sadola ładujecie
obersturmbannführer napisał/a:
lubisz ja ci się gada do dupy? pewnie lubisz też inne rzeczy przyjmować do niej, w sumie się nie dziwię skoro jarasz się dodą...
Nie. Po prostu lubie srać do ryja takim cieciom jak ty.
Widzę ,że sadistic zmieniło nazwę na pudelek :/
Kiedyś się zastanawiałem dlaczego piosenkarki rzucają się w tłum, kiedy wiedzą że na 100% któryś facet złapie ją wtedy za cyc, drugi za tyłek, trzeci spróbuje palec w picze wsadzić. No bo k🤬a, który normalny facet nie skorzystalby z okazji podotykania takiego ciałka, bezbronnego na rękach fanów, w dodatku zupełnie anonimowo bo kto by cię tam w tłumie rozpoznał, że to akurat twoja dłoń miętosi Dody dupę. Doszedłem do wniosku, że one właśnie dlatego się w tłum rzucają, że wiedzą że będą macane. K🤬iska jedne, a jak zaczną paplać w jakiejś kawie czy herbacie to same niewydymki udają.
Pull up nie pomogło?> Jaka szkoda
pull up pull up pull up p🤬lnęła jak tupolew w smoleńsku
rozp🤬ziela mnie ostatnio ten sadol...
n................s
2013-09-11, 19:52
Najbardziej na tym filmiku mnie miażdżą ci ludzie, którzy tam stoją. Babka leży, a ci stoją i się patrzą. To się nazywa mieć wyj🤬e
b................2
2013-09-11, 19:54
a mogli se pomacać, tempe c🤬je.
A mogli sobie pomacać, tempe c🤬je.
A mogli se pomacać, tempe ch*je.
w................u
2013-09-11, 20:02
@up i ch#j tępa rura i tyle, mogła skoczyć w przepaść i przynajmniej by było jednej idiotki mniej. Z drugiej strony widziałem w TV jakiś czas temu wywiad, gdzie to pier#oliła, że ma problemy z kręgosłupem i jest inwalidką - spoko niech sobie skacze, to następny jej występ wyląduje nad hardzie. Hmm inwalidka ciekawe jak ubezpieczyciel - pewnie zgłoszą się do niej z aneksem do umowy, albo wzrośnie jej stawka
Co to za oburzenie w komentarzach? Co wy k🤬a pedały jesteście? Ja pierwszy bym tą dupcie łapał
p................0
2013-09-11, 20:24
@Jak była nieprzytomna to mogłbyś zar🤬ać, po co łapać.
trzeba było r🤬ać póki nieprzytomna
po za tym, nie lubie tej pyskatej k🤬y więc bardzo dobrze że jebła.