📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

U nas piłkarzyki za swoją grę zarabiają więcej za porażki niż złoci medaliści, Polska logika...
Putin trochę głupio się czuł dając auta, które nie zostały wyprodukowane w Rosji.

W Polsce masz emeryturę Olimpijską 2,5k co nie ma takiej tragedii
Ładny gest ze strony rządu.
Poświęcili wiele czasu (można powiedzieć że swoje życie) pasji jaką jest sport, okazali się najlepszymi z najlepszych i spełnili na pewno swoje marzenie.
Nie widzę nic złego w nagradzaniu wyników w sporcie bo to nawet i zachęta dla nich.
U nas nie wiem co dostali (wgl coś otrzymali?). Natomiast cali ci na stołkach już rozdają między sobą tysiące (jak nie miliony) za udane euro czy występy naszych zawodników w Londynie.
Śmieszni ludzie rządzą tym krajem...
Poświęcili wiele czasu (można powiedzieć że swoje życie) pasji jaką jest sport, okazali się najlepszymi z najlepszych i spełnili na pewno swoje marzenie.
Nie widzę nic złego w nagradzaniu wyników w sporcie bo to nawet i zachęta dla nich.
U nas nie wiem co dostali (wgl coś otrzymali?). Natomiast cali ci na stołkach już rozdają między sobą tysiące (jak nie miliony) za udane euro czy występy naszych zawodników w Londynie.
Śmieszni ludzie rządzą tym krajem...

Alonso napisał/a:
Putin trochę głupio się czuł dając auta, które nie zostały wyprodukowane w Rosji.
mi się wydaje, że akurat nie - Ruscy nie są zawistni i "przesadnie nacjonalistyczni" jak Polacy ...
Dodam jeszcze, że to normalne przy każdej Olimpiadzie w Rosji. O premiach pieniężnych nie wspominając.
Po Pekinie rosyjscy sportowcy otrzymali BMW, 72 sztuki - faceci X5, kobiety X3.
Po Pekinie rosyjscy sportowcy otrzymali BMW, 72 sztuki - faceci X5, kobiety X3.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie