Konto usunięte
2012-08-29, 13:38
nigdy nie wiesz kogo wyprzedzasz
w niektórych momentach używa nitro jak w nfs'ie
Coś pięknego. Dla takich filmików się żyje !
Konto usunięte
2012-08-29, 14:10
Nuta
Sean Paul (Sean P) - You Ain't Know (C&S)
watch?v=JPqEV7CMkuk
Konto usunięte
2012-08-29, 14:25
@Kruncher
Ja nic nie gram, dajta mi spokój.
Konto usunięte
2012-08-29, 15:17
Groem napisał/a:
Chciało mi się spać, przesłuchałem ten nowy kawałek i już mi się nie chce
3 wrzesień już niebawem. Uczaj się c🤬ju.
Obaj jadą jak debile i ścigają się, jak niedzielni kierowcy... Jeden głupszy od drugiego.
A teraz już czysto analizując... Gość z łady chyba postawi na swoim i zwali winę na tego drugiego, nie? Pierwszym w co gość mu przyj🤬 to prawy róg, więc to tak jakby po prostu zmienił pas bez sprawdzenia czy ma miejsce...
Piszecie facet w Ładzie, jak oby dwa rozp🤬olone w tym filmie samochody to łada. Ten stary z kamerą to zapewne Łada 2107 a ten nowy to Łada Priora.
Konto usunięte
2012-08-29, 18:02
Dobry sposób na chamstwo, chociaż w białej najpierw się wepchnął... za co tamten go skarcił pokazując jakość hamulców

efekty głupoty i tyle
Konto usunięte
2012-08-29, 18:19
Gość blokował lewy pas i jeszcze wziął sobie za ciężką zniewagę,że ten drugi wyprzedził go z prawej. U nas też większość kierowców jest przekonana,że jedyny nadający się do ruchu pas to lewy skrajny. Najlepsi są ci co jeżdżą wolno,ale też zjeżdżają na lewy pas,bo za 3 kilometry będzie taki skręcał w lewo,więc musi się przygotować... O tirach już nie wspomnę,bo jak wiadomo,tirowcy mają swoje racje i nic ich nie przekona,że białe jest białe,jak Kaczyńskiego...
Konto usunięte
2012-08-29, 20:03
Szkoda, że nie ma filmiku z dogrywki.