Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam pomysł; zaszczep się pierwszy gościu a po roku jak przeżyjesz ten eksperyment to pogratuluję osobistego poświęcenia dla nauki.
Ty - w razie czego - wejdziesz do pieca chlebowego na trzy zdrowaśki, każesz się po szyje ziemią zasypać czy kocim gównem nasmarujesz Halman?
Macie ustawę z 2008 roku z poprawkami z października. Jak uznaja ze srovid jest bardzo zakazny to mogą tego użyć.
Art. 36. [Zastosowanie środków przymusu bezpośredniego]
1. Wobec osoby, która nie poddaje się obowiązkowi szczepienia, badaniom sanitarno-epidemiologicznym, zabiegom sanitarnym, kwarantannie lub izolacji obowiązkowej hospitalizacji, a u której podejrzewa się lub rozpoznano chorobę szczególnie niebezpieczną i wysoce zakaźną, stanowiącą bezpośrednie zagrożenie dla zdrowia lub życia innych osób, może być zastosowany środek przymusu bezpośredniego polegający na przytrzymywaniu, unieruchomieniu lub przymusowym podaniu leków.
jest mały problem bo w innym rozporządzeniu jest jasno określone, że szczepi się dzieci wyłącznie zdrowe a dodatkowo często wymaga się aby osoby żyjące razem z tym dzieckiem również były zdrowe.
potem okaże się że bez zaświadczenia o szczepieniu albo braku informacji w ogólnodostepnym rejestrze
Znając życie to w Polsce posiadanie zaświadczenia nie będzie równoznaczne z byciem szczepionym. Na całe szczęście.
mam pomysł; zaszczep się pierwszy gościu a po roku jak przeżyjesz ten eksperyment to pogratuluję osobistego poświęcenia dla nauki.
Mam pomysł, ty się nie szczep będzie nam wszystkim lżej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie