Czyli mały dokument o popularnym leku znieczulającego i narkotyku
Z serii co wiemy o prawdziwych narkotykach. Długo ale obejrzeć wieczorem można
Reszta w komentarzu
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2012-06-30, 0:23
kurde, płacić tyle hajsu, żeby siedzieć, nic nie mówić i być warzywem (tak, obejrzałam tylko 1 część).Po trawie się śmiejesz, masz beke ze wszystkiego itd a tu siedzisz i nic i jeszcze za to płacą. Nie czaje niestety tej fascynacji...
Cała seria National Geographic od narkotykach była zajebista, podobnie jak seria "Tabu"
konto usunięte
2012-06-30, 0:47
Just like special K.... W sumie ketamina jest ciekawym zjawiskiem. Nie powoduje agresji, tylko dla odmiany uspokaja. Ale rząd jak zwykle jest oburzony faktem że istnieje biznes z którego nie mogą zbierać profitów(alkohol, tytoń, benzyna) przynajmniej w "granicach legalności"
konto usunięte
2012-06-30, 1:46
Jesli mozg sie odcina od ciala to jakim cudem ten ziomek jest w stanie siedziec, albo jak moze mu serce bic ?
erpi
2012-06-30, 1:55
orzechccc napisał/a:
kurde ale mi smaku na ta ketamine narobiles. jutro to skołuje
To ja poproszę później filmik jak sobie rurkę od cewnika do penisa przykładasz i sikasz so niego, tak jak ten koleś z Dublina mieszkający w Londynie ok?
Nie jestem aniołem ale ketaminie mowię stanowczo nie!
konto usunięte
2012-06-30, 2:03
konto usunięte
2012-06-30, 10:55
hehe kto nie wierzy w moje wyczyny niech obejrzy moje stare tematy:p a co do postu wyzej po jednym razie chyba nie bede potrzebowal cewnika:p
konto usunięte
2012-06-30, 16:08
Oczywiście nikt nie wspomni że katamina jest używana w leczeniu bardzo poważnej i bolesnej choroby o nazwach crps-rsd, zespół Sudecka, algodystrofia, odruchowa dystrofia współczulna. Jest to w zasadzie jedyny lek który daje całkiem dobre rezultaty w tej okrutnej i nieuleczalnej chorobie.