Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:02
itemeczek 2012-06-30, 0:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 0:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Magdalenka275 2012-06-30, 0:25
kurde, płacić tyle hajsu, żeby siedzieć, nic nie mówić i być warzywem (tak, obejrzałam tylko 1 część).Po trawie się śmiejesz, masz beke ze wszystkiego itd a tu siedzisz i nic i jeszcze za to płacą. Nie czaje niestety tej fascynacji...
Zgłoś
Dandyz 2012-06-30, 0:40 1
13.36 za długo :/ niżej zrobiło się ciekawiej
Zgłoś
Jedras992 2012-06-30, 0:47 4
Cała seria National Geographic od narkotykach była zajebista, podobnie jak seria "Tabu"
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 0:47
Just like special K.... W sumie ketamina jest ciekawym zjawiskiem. Nie powoduje agresji, tylko dla odmiany uspokaja. Ale rząd jak zwykle jest oburzony faktem że istnieje biznes z którego nie mogą zbierać profitów(alkohol, tytoń, benzyna) przynajmniej w "granicach legalności"
Zgłoś
bonio3e 2012-06-30, 0:51
Zgłoś
xblazex 2012-06-30, 1:13
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 1:46
Jesli mozg sie odcina od ciala to jakim cudem ten ziomek jest w stanie siedziec, albo jak moze mu serce bic ?
Zgłoś
erpi 2012-06-30, 1:55 1
orzechccc napisał/a:

kurde ale mi smaku na ta ketamine narobiles. jutro to skołuje

To ja poproszę później filmik jak sobie rurkę od cewnika do penisa przykładasz i sikasz so niego, tak jak ten koleś z Dublina mieszkający w Londynie ok?

Nie jestem aniołem ale ketaminie mowię stanowczo nie!
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 2:03 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 10:55
hehe kto nie wierzy w moje wyczyny niech obejrzy moje stare tematy:p a co do postu wyzej po jednym razie chyba nie bede potrzebowal cewnika:p
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 16:08
Oczywiście nikt nie wspomni że katamina jest używana w leczeniu bardzo poważnej i bolesnej choroby o nazwach crps-rsd, zespół Sudecka, algodystrofia, odruchowa dystrofia współczulna. Jest to w zasadzie jedyny lek który daje całkiem dobre rezultaty w tej okrutnej i nieuleczalnej chorobie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem