👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rafiki Mnie tam gedit ur🤬amia tego bat`a.
Jeszcze przez pomyłkę chmielu666 kliknąłem browara...
Chyba się powieszę na drzewie... katalogów.
Jeszcze przez pomyłkę chmielu666 kliknąłem browara...
Chyba się powieszę na drzewie... katalogów.

Może ktoś dać tłumaczenie tego? Znam tylko niemiecki, a angielskiego nie chce mi się tłumaczyć. Vielen Dank im Voraus.

PawełGM napisał/a:
Obrazek
Doprawdy?![]()
no i o czym ma to świadczyć ? że kłamie ? przecież można mieć kilka systemów na jednym kompie... a może akurat zalogowany jest na windzie. to niczego nie dowodzi.

Tazarr napisał/a:
no i o czym ma to świadczyć ? że kłamie ? przecież można mieć kilka systemów na jednym kompie... a może akurat zalogowany jest na windzie. to niczego nie dowodzi.
Nie za bardzo się spinasz?

Widzę błąd. Zamiast Anonymous.bat, powinien nazwać autoexec.bat i zapisać na C:\ (i zrestartować kompa). I jak ktoś ma coś z klonu Windows NT (czyli Windows 2000 i w górę), to del c:\windows tak jak format c: - nie zadziała.

A po co się do tych z🤬bów przyłączać? Toż to banda gimnazjalistów, którzy myślą, że są zajebiści, bo umieją zrobić DDoS.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie