📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

Martina, a jak Ci kupie spodnie i nową komórke to mi się oddasz

Baalp napisał/a:
pewnie, nie widzę problemuMartina, a jak Ci kupie spodnie i nową komórke to mi się oddasz

Spis powszechny służy statystyce, ale się na niej nie opiera.
Zmieńcie na:
Spis powszechny służy statystyce, a nią nie jest.
Zmieńcie na:
Spis powszechny służy statystyce, a nią nie jest.

@Martina a bardzo ładna jesteś
?
@marcin_ , po pierwsze nie mam siostry a po drugie nie powiedział że co druga kobieta w każdej rodzinie tylko co druga polka ;] nie zmuszaj mnie do kontynuowania tematu o rodzinie ^^

@marcin_ , po pierwsze nie mam siostry a po drugie nie powiedział że co druga kobieta w każdej rodzinie tylko co druga polka ;] nie zmuszaj mnie do kontynuowania tematu o rodzinie ^^

marcin_, Bo na katolickiego trolla szkoda klawki idź się wypłakać do mamusi i siostrzyczki
Martina, Mówiłaś o 2 a ja daje

Martina, Mówiłaś o 2 a ja daje

Priest, mówiłam o 20 ;p bo o ile dolara nie szkoda, o tyle już 20 to dość sporo :C
grauper i Priest oficjalnie zostają moimi ulubionymi bucami tutaj
Jak można było w takie coś uwierzyć? xd
~Linekk, tak. Ci panowie mają problemy
Nergal, może czas, byś poświęcił się analizie zachowań społecznych i doszedł do tego, co daje satysfakcje, a co nie? To, że jadę po osobach, które piszą gnioty to chyba logiczne
Forum jest dla osób +18, czyli względnie rozumnych. I nikt mnie nie opluje, bo z nikim tutaj spotykać się nie zamierzam, neva eva.
Powtórzę się: używam wulgaryzmów i się tego nie wstydzę, nie unikam konfrontacji mających na celu "pouczenie mnie" etc. Cóż, nie znasz mnie w życiu osobistym, więc chyba [tak, nie masz] nie masz prawa mówić, ani kreślić tu aluzji na temat mojej kultury osobistej, bo to będzie po prostu taki faux paux z Twojej strony. - Tak wynika z savoir vivir'u. : > Ale zapewniam Cię, nie obrażam ludzi bez potrzeby, nie klnę bez potrzeby, ustępuję babciom miejsca, nawet pomagam przez jezdnię przejść. Jeszcze jakieś pytania? [<3 forum, lof ;d]

~Linekk, tak. Ci panowie mają problemy

Nergal, może czas, byś poświęcił się analizie zachowań społecznych i doszedł do tego, co daje satysfakcje, a co nie? To, że jadę po osobach, które piszą gnioty to chyba logiczne

Powtórzę się: używam wulgaryzmów i się tego nie wstydzę, nie unikam konfrontacji mających na celu "pouczenie mnie" etc. Cóż, nie znasz mnie w życiu osobistym, więc chyba [tak, nie masz] nie masz prawa mówić, ani kreślić tu aluzji na temat mojej kultury osobistej, bo to będzie po prostu taki faux paux z Twojej strony. - Tak wynika z savoir vivir'u. : > Ale zapewniam Cię, nie obrażam ludzi bez potrzeby, nie klnę bez potrzeby, ustępuję babciom miejsca, nawet pomagam przez jezdnię przejść. Jeszcze jakieś pytania? [<3 forum, lof ;d]
Priest napisał/a:
marcin_, Bo na katolickiego trolla szkoda klawki idź się wypłakać do mamusi i siostrzyczki
![]()
Taki z niego katol jak ze mnie lindsay lohan.
marcin_ napisał/a:
True, true. Chociaż numeru z babciami jeszcze nie widziałem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie