Czarna pielęgniarka opiekuje się białą pensjonariuszką. Nóż mi się w kieszeni otwiera.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No niby tak, ale jakby babcia nie robiła awantur i grzecznie położyła dupsko do łóżka bo czas juz lulu, to by po ryju nie dostała.
Mogę Cię zapewnić że biali robią gorsze rzeczy, taki zawód... Czasami starszemu człowiekowi po dobroci nie przemówisz.
konto usunięte
2015-05-21, 13:04
@uup: nie pisz bezpośrednio u kogo, pamiętaj zglosnienawisc.otwarta.org oni nadal czychają !
konto usunięte
2015-05-21, 16:03
Zajebioza. Nie ma to jak sparing na rozruszanie zardzewiałych stawów.
konto usunięte
2015-05-21, 17:29
Pracowałem niegdyś parę miesięcy jako sanitariusz w polskim DPSie. Niestety polscy pracownicy socjalni i sanitariusze potrafią tak samo traktować polskich pacjentów...
@up up up
Co jak co ale sadol na tym zgłoś nienawiść króluje.
Co do bambusów, powinni oni mieć swoje własne państwo(bo te wszystkie kraiki w afryce to dla nich za wiele) na dnie rowu mariańskiego, wraz z wesołymi stworzonkami które tam egzystują.