Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dom spokojnej starości w RPA
BongMan • 2015-05-20, 19:49
Czarna pielęgniarka opiekuje się białą pensjonariuszką. Nóż mi się w kieszeni otwiera.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
runelord66 2015-05-21, 11:57
No niby tak, ale jakby babcia nie robiła awantur i grzecznie położyła dupsko do łóżka bo czas juz lulu, to by po ryju nie dostała.
Zgłoś
Shaint 2015-05-21, 12:10
Mogę Cię zapewnić że biali robią gorsze rzeczy, taki zawód... Czasami starszemu człowiekowi po dobroci nie przemówisz.
Zgłoś
Arrgi 2015-05-21, 12:38 2
K🤬a do pewnego momentu miałem "jakiś" szacunek to każdego człowieka tfu! murzyna, ale k🤬a te j🤬e cz🤬chy powinny znajdować się pod prysznicami u hitlera.
Zgłoś
M................r 2015-05-21, 13:04
@uup: nie pisz bezpośrednio u kogo, pamiętaj zglosnienawisc.otwarta.org oni nadal czychają !
Zgłoś
krakowiak69 2015-05-21, 15:06 3
Zgłoś
L................a 2015-05-21, 16:03
Zajebioza. Nie ma to jak sparing na rozruszanie zardzewiałych stawów.
Zgłoś
AntyMuslim 2015-05-21, 16:11 1
Babcia mi sie podoba bo stawua opur i chce jej tez przyjebac

Piwo dla babci
Zgłoś
zaksor 2015-05-21, 16:15
sadol schodzi na psy... ten filmik ma tylko 60 piw a niżej jakiś żółty sk🤬iel który okleja paczki ma już 250
Zgłoś
dzidek20 2015-05-21, 16:41
Batem tą małpe szacunku uczyć
Zgłoś
a................r 2015-05-21, 17:29
Pracowałem niegdyś parę miesięcy jako sanitariusz w polskim DPSie. Niestety polscy pracownicy socjalni i sanitariusze potrafią tak samo traktować polskich pacjentów...
Zgłoś
moonelq 2015-05-21, 21:25 1
@up up up

Co jak co ale sadol na tym zgłoś nienawiść króluje.

Co do bambusów, powinni oni mieć swoje własne państwo(bo te wszystkie kraiki w afryce to dla nich za wiele) na dnie rowu mariańskiego, wraz z wesołymi stworzonkami które tam egzystują.

podpis użytkownika

"jak chcesz mieć dobrze, to kieruj się tylko swoim interesem i r🤬aj innych w dupe ile wlezie póki się nie wk🤬ią." ~browarmanek
Zgłoś