Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dalione 2011-11-03, 10:58 1
Może i dałoby radę fapować gdyby nie ten L(oser) na cyckach.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-03, 11:09 2
I to jest wzorzec dla dzisiejszych małolatów... szkoda gadać
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-03, 11:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-03, 14:10 1
@up czyli uważasz ze pokazywanie cycków w tv dla szerokiej publiczności jest najlepszą drogą do sławy i dobrze obraną ścieżką życiową? Jak ktoś siebie nie szanuje to czemu inni mają to robić?
Zgłoś
thewhitestar 2011-11-03, 14:31
Moi koledzy mają większe...
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-03, 14:42
michal29 napisał/a:

@up czyli uważasz ze pokazywanie cycków w tv dla szerokiej publiczności jest najlepszą drogą do sławy i dobrze obraną ścieżką życiową? Jak ktoś siebie nie szanuje to czemu inni mają to robić?

Co ona takiego zrobiła, że oceniasz jej szacunek do samej siebie? Pokazanie cycków, to już dawno nie jest temat tabu... Jakby np. dała dupy prezesowi TVN, żeby móc nosić wodę Wojewódzkiemu, to można by wtedy rozmyślać o jej zeszmaceniu, ale to i tak nie świadczy o jej inteligencji. Program leci po godzinie 22 więc dzieci już dawno śpią
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-03, 15:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
itemeczek 2011-11-03, 15:29
thewhitestar napisał/a:

Moi koledzy mają większe...

To zajebiście, idź ich dalej oglądaj jak wodzianka nie pasuje
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-03, 17:52 1
Wojewódzki, to dno. Intelektualne i moralne.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-03, 18:29 2
Mularz napisał/a:

Wojewódzki, to dno. Intelektualne i moralne.

Mularz, to dno. Intelektualne i mentalne. O debilizmie Mularza, można by poematy pisać.
Zgłoś
Suq-Madiq 2011-11-03, 18:29
@mularz

kogo to jebie? nikt tu nie oglada wojewodzkiego.

podpis użytkownika

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
rainek1 2011-11-03, 18:43
Gej!!! Nie patrzył na cycki!!!
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-03, 19:16
Dominika Zasiewska lat 23 mieszka koło Grójca i ma fajną siostrę ankę właśnie piję z nią amarenke
Zgłoś
Suq-Madiq 2011-11-03, 19:58
@rados90 Pozdrow ja od tej normalnej czesci serwisu.

podpis użytkownika

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
konto usunięte 2011-11-03, 20:07
jeremyirony napisał/a:

@rados90 Pozdrow ja od tej normalnej czesci serwisu.

Czemu wypowiadasz się za mnie i innych? Ja jej nie pozdrawiam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem