📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:42

Conscribo napisał/a:
a my się z podobnych filmików amerykanów śmiejemy..
Jest różnica między podchwytliwym pytaniem, a zwyczajnym (Państwo na literę U). Nadal będę się śmiał z hamburgerów, a teraz jeszcze z ciebie, że nie widzisz różnicy.

damiosa napisał/a:
Gdybyś się domyślił to byś się domyślił swoim domyślunkiem że chodzi mi o to aby prezydentem został Korwin ">>>>>>> tadam!! ALBO!! <<<<<<<<< Olechowski
Widzę że pojęcie sarkazmu i ironii jest Ci obce...

@up
Nie wiedziałem ze rozmawianie o polityce jest pedalskie. Od dzis bede gadał tylko o Justinie Biebierze. Oczywiscie zeby nie wyjść na pedała
Nie wiedziałem ze rozmawianie o polityce jest pedalskie. Od dzis bede gadał tylko o Justinie Biebierze. Oczywiscie zeby nie wyjść na pedała

Mr Bean napisał/a:
Jest różnica między podchwytliwym pytaniem, a zwyczajnym (Państwo na literę U). Nadal będę się śmiał z hamburgerów, a teraz jeszcze z ciebie, że nie widzisz różnicy.
grzeszysz śmiejąc się z bliźnich mój drogi. oj nieładnie, nieładnie, bozia będzie smutna, że owieczka odwraca się od stada
@moderacja, możecie to usunąć, zwarnować czy cokolwiek. no po prostu denerwuje mnie ten człowiek

Jednak pkt 4.5 Zasad tworzenia nowych wątków oraz pisania komentarzy wg regulaminu. Działa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie