No i bardzo dobrze, na drugi raz się nauczy, żeby nie donosić. Frajer
turor napisał/a:
Sygnalista, Tusk robi co może by wprowadzić niemiecką tradycję
o widze że uplągł się kolejny z🤬b ala kowalski janusz. obciągasz mu z połykiem,
że od razu ci się kretynie wsyzstko z tuskiem kojarzy. pewnie cie stara woła,
żebyś jej dupe pomógł umyć, bo jest taka gruba, a ty klniesz że j🤬y tusk.
habiTEK napisał/a:
o widze że uplągł się kolejny z🤬b ala kowalski janusz. obciągasz mu z połykiem,
że od razu ci się kretynie wsyzstko z tuskiem kojarzy. pewnie cie stara woła,
żebyś jej dupe pomógł umyć, bo jest taka gruba, a ty klniesz że j🤬y tusk.
Typowy wyborca Tuska.
Widać, że wykształcony
Elokwentny, na poziomie i z polotem
turor napisał/a:
Typowy wyborca Tuska.
Widać, że wykształcony
Elokwentny, na poziomie i z polotem
Nie. nie wyborca Tuska, ale mnie wk🤬iają takie p🤬dy, między innymi jak ty, ćwoku,
gdzie wszędzie k🤬a widzisz Tuska. Wy sobie na tych zgrupowaniach to wsadzacie wibratury
i sobie wmawiacie że to tusk? czy jak.
Lewackie korzenie, bierze przykład z tego jak Tusek podp🤬lał i podp🤬la na swój naród
Z gęby widać, że to gangrena podła.
habiTEK napisał/a:
Nie. nie wyborca Tuska, ale mnie wk🤬iają takie p🤬dy, między innymi jak ty, ćwoku,
gdzie wszędzie k🤬a widzisz Tuska. Wy sobie na tych zgrupowaniach to wsadzacie wibratury
i sobie wmawiacie że to tusk? czy jak.
Szybko się uczysz, jak średnio rozgarnięty szympas, jeszcze pare razy wymienimy poglądy i do matury podejdziesz
Pies cię j🤬 konfidencie,pewnie ojciec też strzelał z ucha i zostało synkowi w krwi
Każdy widzę c🤬l tu taki mądry, że j🤬 kapusi, 60 i rudy i w ogóle do momentu aż jego potem sprawa nie dotyczy. Wtedy kończy się HWDP i proszę pomuszzz policja, wzywam do prokuratury. Dobrze zrobił. Od parkowania jest parking. Ciekawe czy jakby ktoś wam np. bramę wyjazdowal zablokował bo jakaś fleja by zaparkowała w miejscu niedozwolonym?
Odp🤬lcie się od typa. Mnie też wk🤬iają źle zaparkowane samochody i zgłaszam notorycznie. Sk🤬iele parkują samochody zaraz przy wyjściu na podwórko, tak że nawet z wózkiem czy rowerem nie da się wyjść. Mam też w kamienicy osobę, która porusza na wózku i też ma problemy czasami się przecisnąć.
turor napisał/a:
Szybko się uczysz, jak średnio rozgarnięty szympas, jeszcze pare razy wymienimy poglądy i do matury podejdziesz
Jestem obciągaczu bezdomnym na dworcu,
już ponad 30 lat po maturze,
ty skretyniały wylizywaczu odbytów.
j🤬e ftu nadgorliwe k🤬y dobrze j🤬emu społeczniakowi tak
habiTEK napisał/a:
Jestem obciągaczu bezdomnym na dworcu,
już ponad 30 lat po maturze,
ty skretyniały wylizywaczu odbytów.
Widać eksperta. Dwa zdania z kimś wymienisz i już wiesz czym się zajmuje
Lata doświadczeń robią swoje
A mógł takiemu kierowcy karnego k🤬sa na szybę nakleić lub cokolwiek innego a nie od razu kablować do gestapo. Państwo pełne represji i jeszcze są tacy pożyteczni idioci którzy kolaborują z aparatem ucisku.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Na te k🤬y parkujące byle gdzie i byle jak, jak widać, zamiast donosić, należy rozp🤬alać im auta. Się oduczą.
Parkują na przejściach, na zakrętach, na przystankach, zamiast leniwe dupska ruszyć kilkadziesiąt metrów.