[ Dodano: 2025-06-15, 10:33 ]
A wystarczyło, żeby tempa dzida dała jeden krok na lewo, zamiast drzeć ryja.
Ryzykować życiem dla idei...
Przecież sama stoi przed autem wystarczy na bok krok i dwa dać !! Psychicznie jednost LGBT to błąd w genach i powinien ją zabić dla dobra całej populacji ludzkiej!!
y na sex ,tylko się piekniły dbały o sobie tak że wyglądały zdrowo ,i lepiej od samic które nie dbały o sobie i próbowały kopulować z innymi samicami ,
Podaj nazwę tego eksperymentu, bo nigdy o takowym nie słyszałem, choć wiem z czym ci się poj🤬o
niby śmieszne, ale jest to usiłowanie zabójstwa. powinien się zatrzymać i dac szansę zejścia z ulicy.
Dla mnie to żadne usiłowanie zabójstwa, tylko umożliwienie grubej lewackiej świni popełnienie samobójstwa
niby śmieszne, ale jest to usiłowanie zabójstwa. powinien się zatrzymać i dac szansę zejścia z ulicy.
Dawno mnie nikt tak nie rozśmieszył 🤣😆
a co gdy szansa nie była by wykorzystana? Czekać dalej? Jak j🤬y ostatniopokoleniowy śmieć robi to uporczywie i złośliwie?
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Podaj nazwę tego eksperymentu, bo nigdy o takowym nie słyszałem, choć wiem z czym ci się poj🤬o
Calhoun i tryon , gogle nie boli wystarczy wpisać !!
to nie miejsce dla ciebie, jestes tak samo uszkodzony mózgowo jak ta k🤬a ekoterrorystka
Calhoun i tryon , gogle nie boli wystarczy wpisać !!
Nawet tego nie czytałeś, bo po co. To był eksperyment na myszach i do tego wykonany niezgodnie ze sztuką
ja tam nie biegam tyłem po ulicy
To miało szansę się odsunąć wcześniej, ale nie wykorzystało tej szansy.