Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sramnawas 2025-06-15, 10:30 3
Dawno przeprowadzono eksperyment z szczurami dostały nieograniczone ilość pokarmu i wody oraz dużą przestrzeń do życia , eksperyment skończył się tak że samce zaczęły się bzykać z samcami albo w ogóle nie miały ochoty na sex ,tylko się piekniły dbały o sobie tak że wyglądały zdrowo ,i lepiej od samic które nie dbały o sobie i próbowały kopulować z innymi samicami , eksperyment zakończył się śmiercią całej populacji , przestały się mnożyć , wniosek taki że kiedy są trudności w zdobywaniu pożywienia to populacja walczy rozmnaża się i rozwija , a kiedy jest darmowe żarcie to instynkt zanika i powstają lezbijki geje i populacja ulega samo destrukcji, jak to dzisiaj się na świcie dzieje , więc LGBT to zwykła dewiacja która ,Powninna być karana śmiercią takiego osobnika celem ,właśnie zakończenia życia na które i tak ewolucja wlazła na koniec , zdna poprawności tylko unicestwianie chorych genów !! Tak jest prawda !!

[ Dodano: 2025-06-15, 10:33 ]
Anonimowyja napisał/a:

A wystarczyło, żeby tempa dzida dała jeden krok na lewo, zamiast drzeć ryja.
Ryzykować życiem dla idei...

Przecież sama stoi przed autem wystarczy na bok krok i dwa dać !! Psychicznie jednost LGBT to błąd w genach i powinien ją zabić dla dobra całej populacji ludzkiej!!
Zgłoś
darayavahus 2025-06-15, 10:43 1
Hans, get ze flammenwerfer.
Zgłoś
POeBaNy 2025-06-15, 10:58
Genialny trener personalny. Zmusic takiego bodypositiva do biegu i to tyłem, to jednak musi byc specjals wyższych lotów.
Zgłoś
darek1234 2025-06-15, 12:05
Sramnawas napisał/a:

y na sex ,tylko się piekniły dbały o sobie tak że wyglądały zdrowo ,i lepiej od samic które nie dbały o sobie i próbowały kopulować z innymi samicami ,

Podaj nazwę tego eksperymentu, bo nigdy o takowym nie słyszałem, choć wiem z czym ci się poj🤬o
Zgłoś
końqbent 2025-06-15, 13:42
Kwiczy jak zarzynania świnia.
Zgłoś
martils 2025-06-15, 14:29 2
mun66 napisał/a:

niby śmieszne, ale jest to usiłowanie zabójstwa. powinien się zatrzymać i dac szansę zejścia z ulicy.

Dla mnie to żadne usiłowanie zabójstwa, tylko umożliwienie grubej lewackiej świni popełnienie samobójstwa
Zgłoś
Knopek 2025-06-15, 14:47
mun66 napisał/a:

niby śmieszne, ale jest to usiłowanie zabójstwa. powinien się zatrzymać i dac szansę zejścia z ulicy.

Dawno mnie nikt tak nie rozśmieszył 🤣😆
Zgłoś
Machol 2025-06-15, 16:15 1
mun66 napisał/a:

a co gdy szansa nie była by wykorzystana? Czekać dalej? Jak j🤬y ostatniopokoleniowy śmieć robi to uporczywie i złośliwie?

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Sramnawas 2025-06-15, 17:46 1
darek1234 napisał/a:

Podaj nazwę tego eksperymentu, bo nigdy o takowym nie słyszałem, choć wiem z czym ci się poj🤬o

Calhoun i tryon , gogle nie boli wystarczy wpisać !!
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-06-15, 18:38
Gruba świnia płci nieznanej jeszcze nigdy w życiu się tyle nie ruszała. Nic dziwnego, że boi się, że tyle ćwiczeń ją zabije
Zgłoś
Petrus_ex_finibus_universi 2025-06-15, 21:22 1
mun66 napisał/a:

to nie miejsce dla ciebie, jestes tak samo uszkodzony mózgowo jak ta k🤬a ekoterrorystka
Zgłoś
darek1234 2025-06-15, 22:03
Sramnawas napisał/a:

Calhoun i tryon , gogle nie boli wystarczy wpisać !!

Nawet tego nie czytałeś, bo po co. To był eksperyment na myszach i do tego wykonany niezgodnie ze sztuką
Zgłoś
StickerBomb 2025-06-16, 0:09
mun66 napisał/a:

ja tam nie biegam tyłem po ulicy
Zgłoś
yellow87 2025-06-16, 9:38
Rozjeżdżać w p🤬du tych debili.
Zgłoś
Tosterstereo 2025-06-16, 10:11 1
mun66 napisał/a:

To miało szansę się odsunąć wcześniej, ale nie wykorzystało tej szansy.
Zgłoś