👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

z takim dopingiem ja bym tam fruwał , szkoda że jak gra polska reprezentacja to same urzędasy na trybunach grzeją dupę nawet nie wstaną przy przyzwoitej akcji, może teraz z Bońkiem to się zmieni.

Heh, zabierzcie im flagi i race, podusza sie. No i stoją w przejściach ewakuacyjnych

Przepraszam wszystkich, przyjmuję oficjalnie ostrzeżenie ale BongMan naprawdę jesteś z🤬bem

Adilokmon pochwal się proszę kiedy ostatnio byłeś na meczu i jakiego klubu ?

@tds1974
Jak mamy takich bałwanów jak ty, to nie trzeba lepić.
Jak mamy takich bałwanów jak ty, to nie trzeba lepić.
sprawdziłem sobie co chant'ują:
Dicen que estamos todos de la cabeza pero a San Lorenzo no le interesa, tomamos vino puro de damajuana y nos fumamos toda la marihuana, ohh san lorenzo..
wg. google translate: coś o piciu wina i paleniu marihuany
Dicen que estamos todos de la cabeza pero a San Lorenzo no le interesa, tomamos vino puro de damajuana y nos fumamos toda la marihuana, ohh san lorenzo..
wg. google translate: coś o piciu wina i paleniu marihuany
@BongMan
Na Ludowym się ludzi nie przelewa więc spokojnie możesz iść, zasiąść i piwem uraczyć swą duszę.
Na Ludowym się ludzi nie przelewa więc spokojnie możesz iść, zasiąść i piwem uraczyć swą duszę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie