Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
Doprowadzanie do płaczu pani
kesnall • 2012-06-22, 23:06
Gimbusy doprowadzają do płaczu starszą panią która pracuje jako "bus monitor" (pilnująca bezpieczeństwa podczas jazdy).

[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-06-22, 23:13 ]
Dzięki wrzuconemu do serwisu YouTube nagraniu miliony osób mogły zobaczyć, jak uczniowie jednej z amerykańskich szkół obrażają pilnującą ich woźną i doprowadzają ją do płaczu. Po nagłośnieniu sprawy kilku uczniów zdecydowało się przeprosić kobietę.
68-letnia Karen Klein pracuje jako opiekunka uczniów podczas podróży autobusem. W trakcie jednej z wycieczek uczniowie tak poniżali kobietę i ubliżali jej, że Klein się rozpłakała. Cały incydent został nagrany przez jednego z uczniów i wrzucony do serwisu YouTube.
Co najmniej trójka z uczniów, którzy znęcali się nad Klein, wystosowała przeprosiny. "Kiedy zobaczyłem to wideo, poczułem obrzydzenie i nie mogłem uwierzyć, że zrobiłem coś takiego. Przepraszam, że byłem tak złośliwy, nigdy nie potraktuję nikogo w ten sposób" - napisał Josh w oświadczeniu przesłanym do programu Anderson Cooper 360.

Inny uczeń, Wesley, napisał: "Czuję się naprawdę źle, że coś takiego zrobiłem. Żałuję, że robiłem takie rzeczy. Gdyby coś takiego przydarzyło się komuś z mojej rodziny, na przykład mojej mamie czy babci, byłbym naprawdę wściekły na ludzi, którzy by ich tak potraktowali".

Matka Wesleya w oświadczeniu dla programu napisała: "Nie mogę nawet powiedzieć, jak źle się z tym czuję. Strasznie mi przykro, że mój syn zrobił coś takiego. Wstydzę się, jestem wściekła i smutna z powodu tego, jak Panią potraktował".

Stacja CBS News podaje, że chłopcy widoczni w nagraniu i ich rodziny dostały pogróżki.

Pół miliona dolarów na "wakacje życia" dla poniżanej woźnej

Po upublicznieniu sprawy jeden z internautów rozpoczął zbiórkę pieniędzy w celu podarowania poniżanej woźnej "niezapomnianych wakacji". Chciał zebrać 5 tys. dolarów, ale fala wsparcia dla starszej kobiety przerosła jego oczekiwania. W piątek zebrana suma przekraczała 481 tys. dolarów.

źródło
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-06-24, 9:02 1
C🤬le w tych angliach, co im ta kobieta zrobiła? niech wyzywają sobie rodziców czy równie inteligentnych kolegów. masakra jakaś, dzięki sadistic za dobre nastawienie w niedziele rano
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-24, 9:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
teken 2012-06-24, 9:07
Cytat:

481 tys. dolarów

to ja chcę być poniżany ;D
Zgłoś
blendziooh 2012-06-24, 9:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
drakkarrudy 2012-06-24, 9:58 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-24, 10:02
Czuje się obrażony na sadisticu i chce pół bańki:D. Zbierajcie na moją wycieczkę dookoła świata i jakiegoś fajnego mercedesa
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-24, 10:20
632,466 stan na 24.06.2012 10:19
Zgłoś
Lechu1234 2012-06-24, 11:07
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-24, 11:18
Bardziej na sadola odpowiadl by filmik w ktorym mordują oprawców tej Pani... ;p
Zgłoś
abcdefghaijklm 2012-06-24, 11:56 1
eee moim zdaniem przesada. na kazdym kroku wszyscy w jakis sposob jestesmy ponizani. inni bardziej inni mniej. gdyby kazdemu kto sie rozplacze przez to ze ktos kogos zranil to mysle ze wszyscy bysmy juz byli milionerami
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-24, 12:00
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-24, 12:23
Zgłoś
Światłocień 2012-06-24, 12:42
Manian 2012-06-24, 13:22 1
Zgłoś
Kine 2012-06-24, 13:39
Dzieci są okrutne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem