Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Misiek_KRK 2020-03-13, 15:29 1
W jakim programie to zmiksowano?
Zgłoś
engoldub 2020-03-13, 16:25
to ten Corona Virus?
Zgłoś
kamilja 2020-03-13, 18:40
Pewnie mieszka na 6 piętrze
Zgłoś
edmund 2020-03-13, 18:51
~phrontch napisał/a:

Uwaga, gw🤬towny przyrost c🤬jowych tematów po wprowadzeniu decyzji o zamknięciu szkół

jeszcze zwróciłbym uwagę na ilość danych piw,
pic nie mogą gnoje, więc nap🤬lają wirtualnymi
Zgłoś
dfc77 2020-03-13, 19:00
phrontch napisał/a:

Uwaga, gw🤬towny przyrost c🤬jowych tematów po wprowadzeniu decyzji o zamknięciu szkół

Górnolotny nie jestem ale to... To k🤬a poprawiło mi dzień. Kunszt, idea i c🤬j wie co. Skończę to pisać i jeszcze raz sobie jebnę. Ot, blachostka. Poprostu nie lubię lewicowej suki, a debil niczym nie odstawał od tego co dostaliśmy

Więcej luzu, gorsze tu trafiały
Zgłoś
ddss 2020-03-14, 10:47
Tak zupełnie na serio, po włączeniu tego miałem bluescreen'a…… przez chwilę zobaczyłem tą mordę i teraz współczuję mojemu gpu że musiał to wyświetlać, i nie dziwie się że popełnił seppuku.
Zgłoś
m1t 2020-03-15, 2:54
~phrontch napisał/a:

edmund napisał/a:

jeszcze zwróciłbym uwagę na ilość danych piw,
pic nie mogą gnoje, więc nap🤬lają wirtualnymi

Nie przesadzajcie,wiem,że to nie martwe płody czy ucięta ręka ale od czasu do czasu można takie coś wrzucić.
Płakałem ze śmiechu jakieś 5 minut.

podpis użytkownika

Przeciwieństwem ​wiedzy jest nie ​ignorancja, ale ​ułuda wiedzy nie​podważalnej.
Zgłoś
23456789 2020-03-15, 16:04
Bydło nie polazło do szkół i w internecie wywaliło gówno...
Zgłoś