Strzelał z wiatrówki i odbity śrut walnął mu w twarz, w jakości HD widać jak coś obija się i wraca do "strzelca"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kiedyś też strzeliłem i odbił mi śrut w czoło... czasem się menda nie wbija ;/
konto usunięte
2013-05-04, 15:07
Debile kupią najtańszą ''wiatrówkę'' na allegro z super hiper zajebistym celownikiem optycznym o przekątnej ołówka i potem są wypadki bo się nie potrafi kulochwytu zrobić, jakoś do mnie śrut nigdy nie wrócił, przez takich idiotów niedługo nawet wiatrówki nie będzie można sobie kupić bez zezwolenia.
konto usunięte
2013-05-04, 15:07
mi kiedyś w ramię odbiło, niestety nawet siniaka nie miałem
ta gdyby dostał rykoszetem to krzyknął by "o kurvva" odrazu po strzale a nie musiał czekać 2 sekundy aż do niego doleci... ustawione jak nic na dodatek im sie mordy cieszą pod koniec.
Dwa razy zdarzyło mi się że śrut odbił się od kulochwytu i wrócił, na szczęście nie dostałem ani razu.
konto usunięte
2013-05-04, 16:28
konto usunięte
2013-05-04, 16:29
Duxi
2013-05-04, 19:59
konto usunięte
2013-05-04, 20:31
@failzone24
Z pewnością. W sprężynowym karabinie pneumatycznym "odrzut" jest do przodu, a mało tego - dzięki "tłumikowi odrzutu" jest nie wyczuwalny dla strzelca. Ale ten grzmiący kij go nie ma, bo nawet obok karabinu pneumatycznego nie leżał.