Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TwójCzarnyPan 2024-11-12, 1:26
420710247365 napisał/a:

C🤬ja tam natychmiast. Ostatnio im ponad 10 dni zajęło jak zrezygnowałem z kuna laptopu, jeszcze trzeba było z nimi gadać przez czata dwa razy żeby oddali.

Bo trzeba odpowiednio z tym ich wk🤬iającym czatem rozmawiać. Ja już się nauczyłem.
Te wszystkie czaty oparte na AI nastawione są na pozbycie się klienta. Niedługo największą sztuką będzie tak odpowiadać, żeby ten algorytm zmanipulować i dostać czego chcemy.
Zgłoś
T................j 2024-11-12, 8:26
Wil wilkowi wilkiem a nyga nyga nyga a uga buga buga
Zgłoś
v423 2024-11-12, 9:18
silwerbalk napisał/a:

To tak jakby czarni sąsiedzi mieli dostęp do ich maili itd .... Bo niby skąd małpka wie że kurier przyjeżdża do sąsiada i to z wartościowym fantem a nie dildem dla żony ?

A myślisz że to co pokazują na ulicy sezamkowej to też prawda? Ugułem mam nadzieję że ci wszyscy siewcy zamętu/dzinnikarze kiedyś za to <burn> A ty chłopcze nie wierz we wszystko co pokazują w tv!
Zgłoś
420710247365 2024-11-12, 12:40
TwójCzarnyPan napisał/a:

Bo trzeba odpowiednio z tym ich wk🤬iającym czatem rozmawiać. Ja już się nauczyłem.
Te wszystkie czaty oparte na AI nastawione są na pozbycie się klienta. Niedługo największą sztuką będzie tak odpowiadać, żeby ten algorytm zmanipulować i dostać czego chcemy.

Ja nie gadam z botami, od razu pisze że chce rozmawiać z konsultantem
Zgłoś
PękniętySłoik 2024-11-12, 18:16
Cz🤬ch do odj🤬ia, czikulinka do wyj🤬ia w cozko.
Zgłoś
Abibabe 2024-12-03, 21:56
mygyry napisał/a:

Dlatego powinien mieć broń i od razu odj🤬 nygusa

Mój Stary mówił mi że przed wojną poczta polska posiadała parę setek sztuk PM Thomson a. Może rzeczywiście warto wrócić do tych pięknych tradycji z 20 lecia .
Zgłoś