Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-08-24, 12:01
Dostęp do dupy.
Anper • 2013-04-09, 21:23
Jestem osobą, która zajmuje się załadunkiem TIRów. Trafiło się, że kierowcą TIRa, którego miałem ładować była kobieta, ba nawet bardzo ładna blondynka ( MILF ). Tak więc miła kobitka pyta mnie:
- Jak mam się ustawić?
- Ustaw się tak, żebym miał dostęp do dupy.

Zanim zorientowałem się, że mogło to dwuznacznie zabrzmieć kobieta się uśmiechnęła i dała mi do zrozumienia, że wie o co chodzi.

Sytuacja z dzisiejszego dnia.
Zgłoś
pit@ 2013-04-10, 0:06
@Teken, jak się domyślam, nosi adidasy z Decathlonu, wcina masło roślinne oraz schabowego z indyka. Ilość potocznych określeń które niewłaściwie zadomowiły się w mowie, przeniknęły do naszych mózgownic jest ogromna. Czy świat będzie lepszy gdy Ci przyklaśniemy że uratowałeś nas od tak koszmarnego błędu?
Niestety, nie wszyscy będą tak, ekhem, spolegliwi
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem