"Jak tam sytuacja? Co mówią ludzie?". Drugi mówi: "Wojna (...). Rosja wojuje z NATO" - mówił Zełenski. "No i jak tam?" - pyta pierwszy. "No, jak tam: 70 tysięcy rosyjskich żołnierzy zginęło, stracili prawie wszystkie rakiety, masa sprzętu uszkodzona, no taka jest sytuacja". "A co z NATO?". "NATO jeszcze nie przyjechało"
"Jak tam sytuacja? Co mówią ludzie?". Drugi mówi: "Wojna (...). Rosja wojuje z NATO" - mówił Zełenski. "No i jak tam?" - pyta pierwszy. "No, jak tam: 70 tysięcy rosyjskich żołnierzy zginęło, stracili prawie wszystkie rakiety, masa sprzętu uszkodzona, no taka jest sytuacja". "A co z NATO?". "NATO jeszcze nie przyjechało"
Dla mnie nadal jest pajacem grającym chójem na pianinie tylko ktoś z niego robi giga celebryte niczym covid19, przecież to żenujący spektakl z podrzędnym aktorzyną w roli głównej, ja osobiście nie mogę patrzeć na te jego orędzia, gra aktorska jak chój.
Co pokazała? Ruscy przecież utrzymują swoje cele, tj trzymać Nato z daleka od swoich granic. Ja wiem, że niektórym się marzy, żeby wysłali bombowce i zrobili naloty dywanowe na miasta...
Komiczne jest jak zmienia się przekaz ruskiej propagandy w miarę pogłębiającej się porażki militarnej
przeciez ten caly zelenski to jest jeden z "bandy" - wielka gwiazda sie teraz zrobila - a wystarczy popatrzec na powiazania i skad kase bral no ale kaza wiezyc w super hero zelenskiego to ludziki beda to robic.
Kolejne fake newsy rozpowszechniane przez ruskow z łatwością łykane przez kretynow
Komiczne jest jak zmienia się przekaz ruskiej propagandy w miarę pogłębiającej się porażki militarnej
Chyba raczej zmienia się propaganda Natowska w miarę jak z upływem czasu staje się absrudalna. Domyślam się, że tak samo wierzyłeś w hasełka "jeszcze tylko dwa tygodnie" po roku ich powtarzania.
przeciez ten caly zelenski to jest jeden z "bandy" - wielka gwiazda sie teraz zrobila - a wystarczy popatrzec na powiazania i skad kase bral no ale kaza wiezyc w super hero zelenskiego to ludziki beda to robic.
Ty byś słownik do ręki wziął analfabeto XD
Ech ty analnyfabeto...
RED ALERT!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie