📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bardziej niż "downhill" lub jak dało się zauważyć w którymś komentarzu "downtown" pasuje tu określenie downstairs , widać że ponad 3/4 trasy stanowią schodki. Przeżyć coś takiego to konkret, prawie 4 i pół minutowy zjazd po takim terenie, coś pięknego.

BMWswap napisał/a:
@up
bo rower jest zajebisty, ale kiedyś przychodzi czas na auto i rower jest na drugim planie![]()
Bo auto jest zajebiste, ale kiedyś przychodzi czas na motocykl i rower wraz z autem są na drugim planie

Pół piwa za filmk, piwo za muzykę. Kawałek z płytki Black Light polecam jeśli komuś się podoba utwór.

Znając moje szczęście mój rower już przed startem wolałby się rozlecieć, niż po takich schodach jeździć.
Aczkolwiek niezły zastrzyk adrenaliny by był ;d
Aczkolwiek niezły zastrzyk adrenaliny by był ;d

zajebiste, chętnie sam bym tak pojechał ale na dole to bez zębów bym był
BMWswap napisał/a:
@up
bo rower jest zajebisty, ale kiedyś przychodzi czas na auto i rower jest na drugim planie![]()
szczególnie jeśli to BMW <3
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie