Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cienkie spodnie, buty ze szmaty i pełna p🤬da. Mózg ewidentnie bardzo duży.
Wlasie po to jest kombinezon ....
że jak zaczniesz szlifować to sobie skórki nie zeszlifijesz .... Ale c🤬j jeansy wygodniejsze ....

No tak, zap🤬la na szybkim kiblu i nagle płacz przy pierwszym lepszym failu.
Ile razy zdarzyło wam się wpaść w poślizg samochodem i go opanować? To teraz wyobraźcie sobie że zap🤬lacie na kiblu i co wtedy?
Wiadomo.
Tacy ludzie co jeżdżą tym gównem to debile. Ani tym nic nie przewieziesz, ani nie pojedziesz daleko bo ma małą pojemność. Po prostu maszyna od wk🤬iania innych, zwracania na siebie uwagę i robienia z siebie mielonki. Miałoby to może sens w jakimś 3'cim świecie, gdzie trzeba zap🤬lać między budynkami, a przejazdy mają z 2m szerokości, ale nie w normalnym kraju.
Ile razy zdarzyło wam się wpaść w poślizg samochodem i go opanować? To teraz wyobraźcie sobie że zap🤬lacie na kiblu i co wtedy?

Tacy ludzie co jeżdżą tym gównem to debile. Ani tym nic nie przewieziesz, ani nie pojedziesz daleko bo ma małą pojemność. Po prostu maszyna od wk🤬iania innych, zwracania na siebie uwagę i robienia z siebie mielonki. Miałoby to może sens w jakimś 3'cim świecie, gdzie trzeba zap🤬lać między budynkami, a przejazdy mają z 2m szerokości, ale nie w normalnym kraju.
Kur, myślałem, że było napisane Babsko na ścigaczu załapuje się na darmową dekapitację a tu taki zonk 😆
anneczkaa napisał/a:
a tu taki zonk 😆
Tak twój stary powiedział na porodówce jak cię pierwszy raz zobaczył

Wiem, ze to glupota, ale ta babka ma wincyj jajec, jak wiekszosc sadolowych stulei xD zaimponowala mnie nonszalancja, a nastepnie ogarem, jaki wykazala ❤️
Jeansy i półtrampki to idealny strój na motorek. Powinna dostać buta na ryj.
encoder178 napisał/a:
W 3cim świecie to raczej sprawa biedy (kibel jest o niebo tańszy od samochodu), nie problemów z przejazdem.No tak, zap🤬la na szybkim kiblu i nagle płacz przy pierwszym lepszym failu.
Ile razy zdarzyło wam się wpaść w poślizg samochodem i go opanować? To teraz wyobraźcie sobie że zap🤬lacie na kiblu i co wtedy? Wiadomo.
Zaś ja na motór w życiu nie wsiądę bo najmniejszy błąd lub awaria i lecisz na ryj. W samochodzie np. najedziesz kołem na krawężnik, i zależnie od prędkości albo jedziesz dalej, albo koło uszkodzisz, albo nawet przywalisz ale odpinasz pasy i wysiadasz. Kibel zaś się wywraca, z tobą kilka metrów dalej.
Chojracy myslą że są nieśmiertelni, i kończą jako organy do wymiany, z resztą na szufelce. Zaś ja — cóż, latka lecą, sprawność idzie w dół nie w górę. Póki co jeszcze pieluszka i chodzik mi niepotrzebne, ale do tego już bliżej niż dalej. Niech się gówniarzeria na kiblach zabija.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
anneczkaa napisał/a:
ma małą pojemność.
Ty chyba z połową mózgu się urodziłeś. Ten kibel, jak to nazywasz projektując własne zasrane życie, ma większą pojemność i moc niż połowa aut obecnie produkowanych XD
encoder178 napisał/a:
w jakimś 3'cim świecie
W trzystopacim?
Byle tylko nie napisać w III świecie, w 3. świecie czy w trzecim świecie, postanowiłeś kombinować i napisać taki debilizm?
Ile ci zajęło kombinowanie nad „zaoszczędzeniem” dwóch znaków?
;>>>
majeńka napisał/a:
W 3cim
Nie. Nie w trzycim.
;>>>