konto usunięte
2013-04-18, 14:28
Prof._Kot_Budd
a jaka jest ta tajemnicza NASZA sprawa? Ja tam nie czuje dumy dlatego, że polscy żołnierze strzelają do brudów - ale wcale mi to nie przeszkadza, im więcej tym lepiej. A jeśli sugerujesz zacząć wojnę z tajemniczym wrogiem jakim jest pewnie rusek albo szwab - powodzenia. Możesz iść pierwszy.
Naval brzmi jak Artur Barciś.
konto usunięte
2013-04-19, 11:06
Tak się składa, że mam zaszczyt służyć w jednej z wymienionej przez Pana "Rangera" jednostce i z przykrością stwierdzam, że osoby takie jak on siedzące do 2:30 przed komputerem nie wiedzą i nigdy nie dowiedzą się jak to naprawdę wygląda. Panowie jeśli chcecie mieć coś do gadania to ruszcie dupska i przejdźcie się na selekcie, albo oddajcie sie do zawodowej służby. Walka z jak to powszechnie jest mówione na tym portalu "brudami" nie jest wcale taka łatwa jak sie wszystkim wydaje a to co widzicie w mediach czy jest opisane w książkach jest jedynie namiastką tego co dzieje się naprawdę. Nikt nie widzi nędzy, głodu i ciemnoty jakiej ten kraj doznaje pod uciskiem NIKT! bo tego nie pokażą w telewizji tylko jak chłopaki w rośku na ajdik najadą. Nic dziwnego też, że 90% gada głupoty ponieważ maja niepełne informacje. Do jednostek tego typu (przynajmniej mojej) idzie się walczyć za Polskę w obronie jej granic i interesów jakie by one nie były. Ludzie zawsze będa gadać bo nigdy sie nie dowiedzą, nie zobaczą. Każdy będzie najmądrzejszy, najlepiej będzie wiedział z kim i jak walczymy i dlaczego, czy powinnismy czy nie.
Nie obchodzi mnie czy jakis "Lewak" zaraz mnie zbeszta za zabijanie kogoklowiek czy pętanie się w : "nie swoje wojny" czy jakiś "Prawol" pochwali mnie za dobrą służbę. Jestem patriotą i gdzy zajdzie potrzeba przysięgałem:
"Za sprawę mojej Ojczyzny
w potrzebie, krwi własnej ani życia nie szczędzić."
Jesteśmy Polakami i wrazie zagrożenia będe bronił was wszystkich wszędzie przed każdym taki jestem, to przysięgałem tak się stanie. Ale wy tego nie zrozumiecie i nie zobaczycie jak jest naprawdę
konto usunięte
2013-04-19, 14:20
Nie będę wchodził w dyskusję. mówiłem, że nie zrozumiecie. Nikt nie zrozumie póki tam nie pojedzie.
konto usunięte
2013-04-19, 19:24
muszken, ale czego się spodziewałeś? Koleś pewni nigdy nawet broni w ręku nie trzymał a żołnierzy widzi tylko w tv albo w wawie na wartach.