👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MrYogusable napisał/a:
Leci piwko. Jak masz dostęp do innych części to możesz wstawić.
Jeszcze nie powstały

Narysowane fatalnie, ale piwo, bo sam bym nawet tak nie umiał narysować :S

Jak dla mnie to jest najlepsza fanówka
i lepsze od Dragon Ball Evolution o 100% lepsze

Nie podoba mi się ....
Ps. jak ktoś ma to poproszę maść na ból dupy ...
Ps. jak ktoś ma to poproszę maść na ból dupy ...
no rozumiem kazdy lubi co innego, ale jak mozna lubic cos takiego to nigdy nie skumam

Tak kultowa mange jak DRAGON BALL nie powinno sie ruszac i robic z tego dziadostwa, ewentualna kontynuacje moze zrobic sam mistrz Akira Toriyama!!!

Hampton, kreska podobna do gości z Newgrounds...
tak czy siak, i Oney i Twoje lepsze od tego co to wrzucone jako główne. Jakoś mi się nie wkręciło jak na przykład to:
dragonball-multiverse.com/pl/page-0.html
no i drobny bonus:
joemonster.org/gry/51369/Dragon_Ball_Z_Devolution
tak czy siak, i Oney i Twoje lepsze od tego co to wrzucone jako główne. Jakoś mi się nie wkręciło jak na przykład to:
dragonball-multiverse.com/pl/page-0.html
no i drobny bonus:
joemonster.org/gry/51369/Dragon_Ball_Z_Devolution
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie