Główna Poczekalnia (9) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-02-18, 0:21
up to opening z DB kai tak na oko.
Zgłoś
Takeda 2012-02-18, 2:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jab7kO 2012-02-18, 7:43
Bedzie trzeba odświeżyć sobie chyba DB
Zgłoś
Nerd 2012-02-18, 8:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-18, 8:47
no to pora na zemste za dubstep

metal sretal, jak można tego jazgotu słuchać, szoooook.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-18, 12:06
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-02-18, 12:54
Zgłoś
1r0n 2012-02-18, 13:17 2
Widzę, że niektórzy twierdzą, że nie znają tej melodii. Ja napiszę tak: kto tylko oglądał DB ten faktycznie może jej nie kojarzyć, natomiast Ci, którzy się nim jarali znają doskonale nuta w nutę powyższy utwór.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-18, 15:04 2
wronek89 zamknij paszcze, jak się nie podoba to won na wiochę, na jakąś potupaję w remizie, a nie bzdetne i nic nie wnoszące do wątku komenta walisz.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-19, 0:39
@sklej
spoko, rozumiem, ja też lubię DB, mam nawet wszystkie serie na płytkach wypalone, mam wszystkie 200 odcinków Sailor Moon na płytkach, ale mimo wszystko nie nazwałabym tych tytułów zajebistymi, choć są dla mnie bardzo sentymentalne i lubię je mimo ich prostoty, schematyczności i naiwności, ale mimo wszystko zajebiste nie są.

sadystycznie bolesny ładnie to ujął.

@guru90
jeśli mowa o Berserku to ja bardziej polecam mangę od animca. Masz szerzej rozbudowaną historię, no i brak cenzurki, wiadomo A jak lubisz trzaskających się samurajów z epoki edo to poczytaj Blade of the Immortal, ładne sceny walk, fajna kreska i masa sadystycznych popaprańców (szczerze odradzam anime pod tym tytułem).
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-19, 0:46
dragon ball to bajka dla dzieci
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-19, 1:52 1
Zgłoś
Bakkuren Shen 2012-02-19, 7:04
Najlepsza i tak była jak dotąd wersja Funimation, a tych co oglądali francuską... Podziwiam i moje kondolencje - wycięte sceny, beznadziejne audio. To nie to samo.
Zgłoś
matik1993 2012-02-19, 12:25
Szczerze to tak jak ktoś już napisał. Godzina 17 w domu i Dragon Ball, tyle że wtedy nie kumałem że jak jest język francuski to coś jest nie tak. Ale po latach na nowo po japońsku zobaczyłem i jest git Powinni robić więcej takich odcinków OAV jak ten ostatni (Dragon Ball - Yo! Son Goku and His Friends Return)
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-22, 22:55
Cuntscribo napisał/a:

dragon ball to bajka dla dzieci

Tiaa dokładnie stary o_O, razem ze scenami hentai, które częste były w pierwszej serii tego anime, doskonale nadaje się dla małych dzieci. Jak gówno wiesz to się się wypowiadaj na dany temat, mama tego nie uczyła?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem