Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Moim zdaniem naprawde genialnie wykonany film i swietna robota autora. Dla wszystkich fanow na pewno bedzie to mega przyjemnie spedzony czas na ogladaniu.

Jesli ktos nie lubi, to niech oleje, albo zobaczy film dla samej muzyki i montazu. Rzadko sie zdarza, zeby komus chcialo sie wlozyc tyle pracy w synchronizacje i dbalosc o szczegoly.

W opisie filmu podana jest muzyka, a jest dobra. Milego ogladania!

Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-05, 23:50
Angielski lektor ssie po całości.
Zgłoś
Magnic 2014-03-05, 23:52 2
Ujmę to tak: Mało mnie obchodzi co oglądam ale ma to być w oryginale, a nie w c🤬jni powszechnie zwanej dubbingiem czy lektor. Wszystkie anime oglądam w oryginale, wszystkie REC obejrzałem w oryginale (tylko w oryginale). Może znam tylko 2 języki obce ( z czego jeden raczej na poziomie "rozumie ale nie gada"), co nie przeszkadza w oglądaniu z fanowskimi napisami ("oficjalne" napisy i tłumaczenia to gówno).
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-06, 0:02 3
Zwykle trzeci komentarz pod tematem z anime to słynny obrazek "Jaranie się Japonią to pedalstwo..." ale nie pod DB no hipokryzja pełną gębą. Żeby to jeszcze było dobre anime to był zrozumiał.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-06, 0:09
Songo znaczy wp🤬l.
Zgłoś
Mormo151 2014-03-06, 0:12
Zapraszam na AXN Spin leci Dragon Ball Z Kai ! Emisja jest ok 8-10 14-16 i chyba ok 18-20. Dokladnie nie pamietam ale zachecam do ogladania :p
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-06, 0:26
To jest k🤬a to! ile to razy obejrzałem całą Z-kę, przechodziłem kilka gier (na PS2 DBZ Budokai 3, DBZ Budokai Tenkaichi 2, DBZ BT 3, na PC już nie licze tych wszystkich mugenów itp ) i znam całą fabułę na pamięć. a c🤬j obejrze sobie jeszcze odcinek kinowy z Brollym. nie podoba sie - to idź pan w c🤬j
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-06, 0:28 3
Pomijając fakt, że Dragon Ball to gówno to nie ma to jak wmawiać sobie że japoński dubbing w którym cztery postacie mają ten sam zupełnie nie pasujący, skrzekliwy głos i przestarzałą muzykę jest lepszy niż amerykański tylko dlatego, że to oryginał jestem pewien że gdyby to była amerykańska kreskówka wszyscy by p🤬lili jaki to angielski dub jest świetny.
Zgłoś
rav4ever 2014-03-06, 0:35 1
Osobiście uwielbiam DB, ale przyzwyczaiłem się już do francuskiej wersji, tego słynnego A-tą-sją! Wracając, co w tym filmiku jest szczególnego? Lubię oglądać coś nowego, odkrywczego, a odgrzane kotleciki nie smakują tak dobrze.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-06, 2:14 1
Mineło juz tyle lat odkąd oglądało sie Dragon Ball, i mimo to dalej mam ciarki na całym ciele ;DD
obejrzałby nową serie
Zgłoś
sarevok89 2014-03-06, 8:26
Tez wole ogladac DB z japonskim dubbingiem, ale trzeba przyznac, ze czasami angielski tez daje rade. Przykladowo scena z Vegeta: "You may have invaded my mind and my body, but there's one thing a Saiyan always keeps...HIS PRIDE!" lepiej brzmi wedlug mnie po angielsku. Znowu scena z Gohanem gdy wpada w furie podczas walki z Cellem kompletnie ssie w angielskiej wersji jezykowej z gowniana muzyka w tle. Kazdy ma swoje zalety i wady.
Zgłoś
fistachu 2014-03-06, 9:30
Świetna parodia
Zgłoś
Uechtacz 2014-03-06, 10:38 2
Ale poj🤬e te chińskie dobranocki.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-06, 10:51 1
Kame napisał/a:

@up "Tajemnicze Złote Miasta"
Nic nie przebije "Power Stone" i epickich przemian bohaterów.

Oooj młodziak, Power Stone nie wciągało tak. Brakowało epickości, a ostatnie odcinki na siłę katowałem. Dragon Ball, One Piece (15 lat na karku, czeka nas prawie drugie tyle)
Poki rzecz jasna, beyblade pierwsze trzy serie (Bakuten Shoot) ale i prawdziwa klasyka, Kaiketsu Zorro, Generał Daimos, Tygrysia maska. To były dopiero tytuły.
Zgłoś
GokuSan29 2014-03-06, 11:18
Umrzyj ! Angielski dubbing !! Nie da sie ogladac z nim ! Juz wole niemiecki !
Zgłoś
Jeadong 2014-03-06, 12:27
mmaakkss napisał/a:

K🤬a pamiętam jak podwórka pustoszały bo Goku nap🤬lał się z Frezerem

Pff sezonowcy, u mnie zawsze pustoszaly..

podpis użytkownika

Sadistic - I love the whole world
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie