👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up miałem to samo napisać
ale co my tam wiemy zaraz sie okaże że to ekspert w dziedzinie silników i niejeden sam już poskładał :]

Diesel w mustangu ( czy mustang w dieslu jak kto woli ) to czyste świętokradztwo , tak samo jak kilka właśnie wymyśłów z ostatnich lat jak np : Porsche w dieslu , suv od lamborghini , BMW z napędem na przód i 3-cylindrowym silnikiem oraz Viper przypominający próbę współpracy Dodge z fiatem i Maseratti ( oczywiście niezbyt udaną)
Swoją drogą widziałem nie tak dawno bo przed wczoraj Mercedesa Actrosa na gaz ;] także można.

@ up
Zmartwię cię, ale z fabryki też z rzędówką wychodziły. Tylko oczywiście benzin
Zmartwię cię, ale z fabryki też z rzędówką wychodziły. Tylko oczywiście benzin

Dragster??? Tosz to kurewska słabizna ledwie kapcia spalił...za to z 10 litrów ropy się zmarnowało...
mirekluk18 napisał/a:
Silnik zapewne od kamaza
![]()
sry ale ja nie sprzedaje silników ;p

ja piernicze jaki LAG, 8-9sekund minęło od kiedy wcisnął gaz do momentu jak turbiny weszły w boost, poza dragiem bezużyteczny

Ropa jest do traktorów !!! Gaz do kuchenek !!! tyle na ten temat

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie