Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
finkreth 2012-09-15, 11:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LOADING... 2012-09-15, 12:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kocur 2012-09-15, 12:09
@up miałem to samo napisać ale co my tam wiemy zaraz sie okaże że to ekspert w dziedzinie silników i niejeden sam już poskładał :]
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 12:28
Diesel w mustangu ( czy mustang w dieslu jak kto woli ) to czyste świętokradztwo , tak samo jak kilka właśnie wymyśłów z ostatnich lat jak np : Porsche w dieslu , suv od lamborghini , BMW z napędem na przód i 3-cylindrowym silnikiem oraz Viper przypominający próbę współpracy Dodge z fiatem i Maseratti ( oczywiście niezbyt udaną)
Zgłoś
iwanek12345 2012-09-15, 12:38
Swoją drogą widziałem nie tak dawno bo przed wczoraj Mercedesa Actrosa na gaz ;] także można.
Zgłoś
endione 2012-09-15, 12:47 1
Fuck you , and your Prius
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 13:49
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 15:26
@ up

Zmartwię cię, ale z fabryki też z rzędówką wychodziły. Tylko oczywiście benzin
Zgłoś
tigerqaz 2012-09-15, 18:09
Dragster??? Tosz to kurewska słabizna ledwie kapcia spalił...za to z 10 litrów ropy się zmarnowało...
Zgłoś
kamaz 2012-09-15, 22:19 3
mirekluk18 napisał/a:

Silnik zapewne od kamaza

sry ale ja nie sprzedaje silników ;p
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 1:08
ja piernicze jaki LAG, 8-9sekund minęło od kiedy wcisnął gaz do momentu jak turbiny weszły w boost, poza dragiem bezużyteczny
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 10:34
Ropa jest do traktorów !!! Gaz do kuchenek !!! tyle na ten temat
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 12:24
1900KM w tym Mustangu...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 17:12
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem