👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kurde zero synchronizacji, strasznie trzesie.. ale udalo sie zwalic.

ale te dzieciaki ogłupione, zwróćcie uwagę jaka ona jest otumaniona, tak dziwnie gada jakby zamiast mózgu miała papkę, jak miesza słowa dziwnie, niewyraźnie gada - dzieciaki siedzą tylko na tych komputerach i grają w te kretyńskie gry i potem w głowie mają gówno
Powiem krótko - słowa "jak to nie pomoże to ide na policje, nie ma bata!" zniszczyły mi system, bata to pewnie matka naszykuje jak zobaczy to gówno w internecie, a w nim swoje 8letnie dziecko, które użala się nad sensem swojego istnienia...
Napisał to gość z wiekiem w profilu : 18 oraz nickiem MonroeHutchen to jakas ksywka z gry ?
MonroeHutchen napisał/a:
ale te dzieciaki ogłupione, zwróćcie uwagę jaka ona jest otumaniona, tak dziwnie gada jakby zamiast mózgu miała papkę, jak miesza słowa dziwnie, niewyraźnie gada - dzieciaki siedzą tylko na tych komputerach i grają w te kretyńskie gry i potem w głowie mają gówno
Napisał to gość z wiekiem w profilu : 18 oraz nickiem MonroeHutchen to jakas ksywka z gry ?

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Zrozumiałem jedno na dwadzieścia słów z tego słowotoku, ale i tak warto oglądnąć niektóre momenty. Mocne i poruszające videło, polecam.

Dzwoncie do bonza trza ip namierzyc i haslo na plyte glowna dac.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie