Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-08-24, 12:01
Mom and Death 2012-07-14, 0:06 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-14, 1:24
@up - Przepraszam

immortaldog napisał/a:

Nie chciałem Cię aż tak zranić moimi wypowiedziami. Nie płacz już, jutro będzie lepiej.

Nie mam pojęcia, skąd ci przyszło do głowy, że ktoś o twoim poziomie intelektu może mnie zranić, ale jak skończysz gimnazjum i zderzysz się z rzeczywistością to może zrozumiesz, że świat nie kręci się wokół ciebie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-14, 1:55
Slonx napisał/a:

Nie mam pojęcia, skąd ci przyszło do głowy

O niczym nie masz pojęcia. Ale jak wyprowadzisz się od rodziców z domu i przestaniesz żyć na garnuszku mamy to zrozumiesz.

Żegnam. Tylko się nie potnij po tym komentarzu apropos Twojej żałosnej osoby.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-14, 2:50 1
immortaldog napisał/a:

O niczym nie masz pojęcia. Ale jak wyprowadzisz się od rodziców z domu i przestaniesz żyć na garnuszku mamy to zrozumiesz.

Żegnam. Tylko się nie potnij po tym komentarzu apropos Twojej żałosnej osoby.

Znowu ten niezrozumiały wniosek, że każdy ma taki sam stan jak ty.
Wsiadaj do swojej bety sprzed 20 lat, włącz głośno techniawkę, żebyś nie słyszał stukania i wyrwij jakąś blacharę.
Tylko niech nie popełni ona błędu twojej matki sprzed kilkunastu lat i się zabezpieczcie. Lepiej, żebyś nie przekazał swoich genów, ziemia nosi już wielu idiotów, nie potrzebujemy następnych.
Zgłoś
mutant 2012-07-14, 10:26
Jak zrobić keczup z buraka ??

-Wrzucić granat do BMW
Zgłoś
Gruby84 2012-07-14, 10:26 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~mcmt 2012-07-14, 11:19
Chciał zwrócić na siebie uwagę - to zwrócił
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-14, 11:22
skad text ze to dres? z tego co widze ziomek ma dzinsy chcial sie poslizgac i mu nie poszlo, normalny klaps... nic w tym filmnie niezwykłego nie ma, a jezeli chodzi o auto to calkiem fajne szczerze mowiac a po 2 mogl to zrobic ktos w VW Oplu czy czym kolwiek innym, a ze trafilo akurat na BMW to wielki szal...
Zgłoś
kroplowa 2012-07-14, 11:45
Ta gumka to chyba rzeczywiście jedna z wielu z filmiku powyżej
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-14, 12:19 1
Zgłoś
Metyl30 2012-07-14, 13:07
masz na mysli tym kondonem w gornego filmiku.
Zgłoś
mutant 2012-07-14, 13:51 3
immortaldog napisał/a:

W tej chwili kulam się C klasą z 2007 roku ale zamierzam sprzedać i kupić BMW.

Jak można szczycić się tym, że ci tato mietka kupił, wynagrodził ci brak swojej obecności w dzieciństwie czy co ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-14, 14:03 1
ja tam bym nie plakal jakby ojciec mi to wynagrodzil w ten sposob mimo ze niczego nie brakuje mojej BM-eczce ;D
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-14, 14:04
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-14, 14:20
powiem wam jedno... to pewnie dlatego nie ciagnie mnie do czytania komentarzy... ludzie wypisuja tutaj takie glupoty ze az sie przykro robi...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem