📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-08-24, 12:01

@up - Przepraszam
Nie mam pojęcia, skąd ci przyszło do głowy, że ktoś o twoim poziomie intelektu może mnie zranić, ale jak skończysz gimnazjum i zderzysz się z rzeczywistością to może zrozumiesz, że świat nie kręci się wokół ciebie.

immortaldog napisał/a:
Nie chciałem Cię aż tak zranić moimi wypowiedziami. Nie płacz już, jutro będzie lepiej.![]()
Nie mam pojęcia, skąd ci przyszło do głowy, że ktoś o twoim poziomie intelektu może mnie zranić, ale jak skończysz gimnazjum i zderzysz się z rzeczywistością to może zrozumiesz, że świat nie kręci się wokół ciebie.

Slonx napisał/a:
Nie mam pojęcia, skąd ci przyszło do głowy
O niczym nie masz pojęcia. Ale jak wyprowadzisz się od rodziców z domu i przestaniesz żyć na garnuszku mamy to zrozumiesz.
Żegnam. Tylko się nie potnij po tym komentarzu apropos Twojej żałosnej osoby.

immortaldog napisał/a:
O niczym nie masz pojęcia. Ale jak wyprowadzisz się od rodziców z domu i przestaniesz żyć na garnuszku mamy to zrozumiesz.
Żegnam. Tylko się nie potnij po tym komentarzu apropos Twojej żałosnej osoby.
Znowu ten niezrozumiały wniosek, że każdy ma taki sam stan jak ty.
Wsiadaj do swojej bety sprzed 20 lat, włącz głośno techniawkę, żebyś nie słyszał stukania i wyrwij jakąś blacharę.
Tylko niech nie popełni ona błędu twojej matki sprzed kilkunastu lat i się zabezpieczcie. Lepiej, żebyś nie przekazał swoich genów, ziemia nosi już wielu idiotów, nie potrzebujemy następnych.

skad text ze to dres? z tego co widze ziomek ma dzinsy
chcial sie poslizgac i mu nie poszlo, normalny klaps... nic w tym filmnie niezwykłego nie ma, a jezeli chodzi o auto to calkiem fajne szczerze mowiac
a po 2 mogl to zrobic ktos w VW Oplu czy czym kolwiek innym, a ze trafilo akurat na BMW to wielki szal...

immortaldog napisał/a:
W tej chwili kulam się C klasą z 2007 roku ale zamierzam sprzedać i kupić BMW.
Jak można szczycić się tym, że ci tato mietka kupił, wynagrodził ci brak swojej obecności w dzieciństwie czy co ?

ja tam bym nie plakal jakby ojciec mi to wynagrodzil w ten sposob
mimo ze niczego nie brakuje mojej BM-eczce ;D

powiem wam jedno... to pewnie dlatego nie ciagnie mnie do czytania komentarzy... ludzie wypisuja tutaj takie glupoty ze az sie przykro robi...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie