👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejna ofiara prawie zmarła po zobaczeniu nagich zdjęć Tigera i Kobry

Jakby mnie ubrali w takie gówno i nic bym nie mógł z tym zrobić to tak samo bym zareagował.

Nie rozumiem, zdrowe psy jedzą, chore na padaczkę trzymają przy życiu

Bardzo ładnie na końcu wytarła obsraną i obszczaną psią dupę w swoje spodnie. To musi być prawdziwa miłość.

pazuzu
Syna z padaczką też byś uśpił ?
Pazuzu, jak bedziesz kiedyś w Grodzie Kraka, daj znać. Masz u mnie piwo, człowieniu.
Syna z padaczką też byś uśpił ?
Pazuzu, jak bedziesz kiedyś w Grodzie Kraka, daj znać. Masz u mnie piwo, człowieniu.
pazuzu napisał/a:
Syna z padaczką też byś uśpił ?![]()
Twojego tak, tym bardziej, że liże się po jajach

na silne ataki padaczkowe u zwierząt trwające dłużej niż 5 min stosuje się czopki z Luminalem które osłabiają atak...
vass napisał/a:
Trzeba uśpić, po co komu taki pies ? Męczy siebie i innych.
no tak, w końcu i cebula musiała się odezwać.. a może by tak pójść do lekarza i dać leki?? a nie, zapomniałem że pies to tylko po to że Dżesika chciała, a wydać na psa 50zł w miesiącu to za dużo.. konkludując. po co światu taki debil? trzeba uśpić, niech nie przekazuje swoich cebulowych genów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie