👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak nawiasem mówiąc... To Orlen w Łodzi na skrzyżowaniu Włókniarzy i Św. Teresy

film dość stary, teraz chłopaki latają w PFD. Wpiszcie sobie w YT "Jazda Bardziej Bokiem" i zobaczycie co potrafią,pozdro dla wszystkich pseudo drifterów którzy lataja "bokiem" na ręcznym w zime pod marketem.

Już to widziałem z pół roku temu, nie dość, że katują samochody w publicznym miejscu, gdzie bardzo łatwo może dojść do wypadku, to jeszcze mają czelność dyskutować z pracownikiem stacji, który ich wyprasza stosując rozsądne argumenty. Jak dla mnie to są zwykłe nieodpowiedzialne gnojki.

matizem na wstekolu więcej dymu bym narobił i nawet bąka zakręcił ;]
nie nie mam matiza napisałem tylko tak wiec sie odp....dolic
nie nie mam matiza napisałem tylko tak wiec sie odp....dolic
Dzieci dzieci, po co te spiny? Polecam ich kanał na yt: user/JazdaBardziejBokiem/videos?flow=grid&view=0
Ten film jest bardzo stary zreszta, polecam aktualne.
PS. Tak, to ci panowie od "miota nim jak szatan".
Ten film jest bardzo stary zreszta, polecam aktualne.

PS. Tak, to ci panowie od "miota nim jak szatan".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie