Dobry drift nie jest zły. Zwłaszcza jeśli kierowcą jest 9 letnie dziecko
Ciekawe czy ma prawko
Ja moim Golfem 1.6 w gazie tak wyjeżdżam z podwórka.
Też mi coś.
Długo się k🤬a akcja rozkręca...
Polecam od 2:01...
Ps: Dobry młody
podpis użytkownika
Mam wyj🤬e !
Konto usunięte
2012-04-11, 12:11
Kolejny filmik z "driftującym" dzieciakiem. Ujęcie z zewnątrz z dobrze widocznym kierowcą? Oczywiście nie ma, ciekawe dlaczego. Poza tym jeśli ktoś próbował kiedyś driftu na suchym asfalcie to wie jak silne są przeciążenia nawet przy małych prędkościach, a kierownica lata jak poj🤬a i wymaga pełnego skupienia. Tymczasem oni sobie tam siedzą spokojnie jakby jechali do cioci na imieniny, a dzieciak kręci kierownicą bez żadnego pośpiechu.
Jak dla mnie fejk i jestem zdziwiony, że większość to łyka...
Konto usunięte
2012-04-11, 12:37
Wszystko fajnie, ale dlaczego nie ma kluczyków w stacyjce?
Mały nawet nie sięga nogami do podłogi. W sumie zaden ewenement. Podejrzewam, że każdy bardziej kumaty czlowiek ogarnalby to po kilku godzinach mając tatusia, ktorego stac na wykladanie pieciocyfrowych sum na utrzymanie furki. Kilkaset koni, wybebeszony do zera samochod i naped na tyl. Hmmm, pierwszy lepszy gibon, ktory wcisnie gaz w podłoge chociaz chwile pójdzie bokiem, ale nie powiem....zajebiscie mu k🤬a zazdroszcze : (
Konto usunięte
2012-04-11, 16:50
brixu napisał/a:
Na terenie zamkniętym wyłączonym z ruchu drogowego z autem możesz sobie robic co chcesz nie majac prawka
W Polsce już nie
Abortator666 napisał/a:
Dobry drift nie jest zły.
Smaczne naleśniki nie są niesmaczne. Co Ty k🤬a nie powiesz?
Konto usunięte
2012-04-13, 0:02
lepiej żeby miał taką pasję niż potem zasilał szeregi tępej gimbusiarni i siedział gdzieś w jakiejś melinie z tanim browarem.