Szczypi to po oczach fakem
Fruzon napisał/a:
Haha pedałki się kłócą
Ty mnie do swojego ojca (czy tam matki, bo nie wiem, które w nich jest kim w związku) nie porównuj...
podpis użytkownika
KACAPY i UKRY =
PRZYJMOWANIE UKARIŃCÓW W TAKICH ILOŚCIACH, TE ROZDAWNICTWO,
TO BYŁ JEDEN Z NASZYCH NAJWIĘKSZYCH BŁĘDÓW CZASÓW TERAŹNIEJSZYCH.
Na tym polega odpowiedzialność.
Higaro napisał/a:
amerykaniec i pracownik ambasady USA, jego stan jest raczej wynikiem działalności służb federacji na potrzeby publicznej TV
Jest na 99% pewne, że wzięli go na celownik i czegoś dosypali. Dziwi, że nikt tutaj nie zwraca uwagi na taką możliwość, ludźmi jednak łatwo manipulować.
najważniejsza jest żelazna konsekwencja
Ale muszę przyznać że chłop roboczy, w jakim by stanie się nie obudził to do roboty pójdzie.
robsonx79 napisał/a:
Jest na 99% pewne, że wzięli go na celownik i czegoś dosypali. Dziwi, że nikt tutaj nie zwraca uwagi na taką możliwość, ludźmi jednak łatwo manipulować.
Bo tu jest więcej ruSSkiego gówna niż na innych portalach
To jest najgorsza sytuacja, kiedy jesteś konkretnie naj🤬y ale wiesz, że musisz wrócić.
A mnie ciekawi jedna rzecz ,kiedyś czytałem książkę Szkoła wdzięku ,tam było coś takiego że pracownicy KGB ,czy też coś podobnego stali przed wejściem do ambasady usa i patrzyli kto wchodzi itp.
Tu przed wejściem mnie zastanawiają te dwie brązowe budki ,widać że jak ten pracownik wchodzi to odrazu tamten widzi na kamerach i wychodzi do niego ,ale przechodzi i idzie dalej . Ciekawe czy to jest to samo ,czyli przed wejściem do tej ambasady ,z racji iż ulica jest terenem rosyjskim , rosjanie są jeszcze przepytywani i sprawdzani po co tam wchodzą i dlaczego.
discoteq napisał/a:
Navarro Nicholas Stormy ... urodzony 3 listopada 1995 (Kalifornia).
Zawodowy Marine, który przeszedł specjalne szkolenie w Quantico (Wirginia). Od 2021 r. pełni funkcję oficera ochrony Ambasady USA.
Myślę, że tyle wystarczy aby zaspokoić Twoją ciekawość...
no ale c🤬j z tego kim on jest? naj🤬 się i tyle po c🤬j drążyć
Jerzy_Owsik napisał/a:
no ale c🤬j z tego kim on jest? naj🤬 się i tyle po c🤬j drążyć
"Polaczka" byś wyśmiewał i szczał na nasz kraj, ale że to "dzielny" jankesik z juesej to już tematu nie ma.
Ja bym taką pracę rzucił, stanowczo zbyt uciążliwy dojazd.