Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Droga do sadyzmu
Halman • 2013-07-27, 9:17
Nie zobaczycie tutaj psiego samobójstwa na torach, ten ładny pies nie ma zamiaru tego zrobić chociaż może... film dokumentalizuje jedną z form ludzkiego sadyzmu.

Stałem na moście przylegającym do pewnego przystanku kolejowego paląc papieroska (tak k🤬a, jestem palaczem, idę pod prąd) czekając na autobus. Na stacyjkę podjeżdża podmiejski pociąg. Wysiada na niego facet z dużym, płowym i wychudzonym psem. Facet lat 40 ma wygląd małorolnego i już zwraca moją uwagę dziwnym zachowaniem; wysiada ale jedną nogą jest na stopniu i coś gada do psa który posłusznie siedzi na peronie wpatrując się w niego. Nie słyszę co tam gada. Po chwili sygnał, drzwi się zamykają przed psem który zbadał ze może zostać bez swojego c🤬jowego właściciela.
Biegnie obok szybko przyspieszającego pociągu, póki nie kończy się peron. Zdezorientowany kręci się po peronie, po chwili zeskakuje z niego. Pies nie biegnie za pociągiem który już znikł... idzie torami tak jakby nie miał sił lub kondycja mu na to nie pozwalała. Ogarniam się, wyciągam kamerę:

Widziałem niejedno ale k🤬a jego mać; jedziesz na urlop? ktoś się na pewno zaopiekuje psem na dwa tygodnie. Do c🤬ja wafla są schroniska jeśli nie chcesz w ogóle psa.. k🤬a nie wiem co powiedzieć. Nap🤬lił bym temu frajerowi, znam twoją twarz, pamiętaj kiedyś może się spotkamy!

Materiał własny, zarejestrowany godzinę temu.
Zgłoś
L................o 2013-07-27, 18:54
Może facet jechał po prostu gdzieś do pracy lub kumpla. Miałem kiedyś kota który mnie odprowadzał na pociąg, więc psy pewnie też tak potrafią
Zgłoś
Shidu 2013-07-27, 19:19
Pies jak już ktoś wspomniał wygląda na Huskiego, okropnie nieposłuszne i zadziorne psy , do tego głęboko zakorzeniony instynkt łowiecki, niewybiegany potrafi w ciągu jednej nocy przekopać pół ogródka , roznieść na strzępy pranie , obgryźć małe drzewka czy krzewy itd. itd. , psiaki są za to bardzo towarzyskie, odważne, "spokojne" , i mają masę energii ale to co dla nich jest zgubne to ich wygląd , wielu kupuje ich ze względu na to , że pies pasuje do ich pięknego ogrodu albo ślicznie się prezentuje wśród wiejskich burków , co zazwyczaj po 2 tygodniach kończy się ogromnym szokiem bo albo pies wybił cały kurnik u sąsiada , albo wydarł z korzeniami argentyński kaktus lub chociażby tak jak mój odgryzł przytrzaśnięty pas w samochodzie Dwa słowa : pies sk🤬iel ale nie wymieniłbym go na żadnego innego ! Co nie zmienia faktu , że psy te ze względu na swój charakter najczęściej giną pod kołami samochodów albo zostają właśnie porzucone.
Zgłoś
c................s 2013-07-27, 19:31
Bad_Motherfucker napisał/a:

Myślałem, że chociaż pociąg będzie jechał...

Chcesz się popisać w internecie żeby dostać wirtualne piwa, czy na serio jesteś pozbawiony jakiejkolwiek empatii ? Jeśli to drugie to współczuję, szczerze.
Zgłoś
o................k 2013-07-27, 20:32
W takim przypadku łapie się psinę i na miejskie dzwoni i go do zwierzyńca oddają.
Zgłoś
MavcioMen 2013-07-27, 21:34
@MrFox koleś napisał że czekał na pociąg czy na coś z resztą i tak był za daleko z resztą sam byś przygarnął takiego psa od tak ?
Zgłoś
S................n 2013-07-27, 21:50 1
Wszystkie wasze żale mnie c🤬j obchodzą, zwłaszcza typa który wstawia gwiazdki w moje słowa. Cytat to cytat, pało.

Nie miałbym problemu żeby zgarnąć tego psa z tych torów, bo k🤬a nigdy nie wiadomo, czy się tam nie położy i go coś nie rozjedzie. Autor filmu nie miał tak daleko do tych torów, przecież stał na przejściu nad nimi, to zamiast coś zrobić, (przecież z opisu wynika jak bardzo go to poruszyło) to kręci bekę i nagrywa.

Psy nie są głupie, nie rzucą się na Ciebie bez powodu, chyba że srasz w porty na jego widok. I nie trzeba futrzastego brać do domu, jeśli nie ma takiej opcji, ktoś wspomniał, wystarczy hycel, oni muszą się nim zająć.
Pozdro.
Zgłoś
xsamael 2013-07-27, 21:54
MrFox napisał/a:

Autor tematu też p🤬da, zamiast przygarnąć psa i chociaż go oddać do schroniska, to tylko nagrał jak futrzasty się zmęczył. Trzeba było się lepiej ogarnąć, a nie wyzywać typa który go zostawił, c🤬jowa postawa z twojej strony.

MrFox chyba się z wackiem na łby pomieniałeś. Do schroniska broń boże. Mieszkasz w bloku psa nie bardzo możesz przygarnąć to myślisz sobie, a ch*j zrobię dobry uczynek i zaprowadzę psa do schroniska nim go jaki idiota zatłucze. Biorę sznurek prowadzę psa do schroniska i mówię. Dzień dobry znalazłem psa na ulicy nie mam możliwości go przygarnąć proszę zaopiekujcie się nim... I co słyszę znalazł pan psa jest pana proszę się nim zaopiekować. He he myślę chyba panią z schroniska pogrzało żebym psa brał do domu, oni mają tylko obowiązek opieki nad bezpańskimi zwierzętami a wg nich pies już "jest pański". Nie będąc albo będąc idiotą zostawiam psa przed wejściem o czym informuję pracowników i sp**. Jakie jest moje zdziwienie gdy otrzymuję wezwanie jako podejrzany o porzucenie psa. Proponuję sie zastanowić aby pomagać zwierzętom. Co najgorsze to fakt.
Zgłoś
Atreyu 2013-07-27, 22:17 1
@up - co najgorsze masz zaznaczone "płeć kobieta", a piszesz w formie męskiej. Kobieta sadistica?

To teraz argumenty:
1. Psa można bezpłatnie oddać i to bez większego pieprzenia.
2. Oczywiście jak zostawisz psa przed wejściem to oni i tak Cię namierzą z satelity i znajdą że to Ty byłeś.
3. Można zadzwonić do nich że jest tu i tu bezpański pies, powinni sami się pofatygować.

Takie są historie "prawdziwe i oparte na faktach" w internecie, że się kupy nie trzymają.

podpis użytkownika

...
Zgłoś
glut2195 2013-07-27, 23:21
jaaa zamiast przygarnąć tego liska , to jeszcze go kamerujesz jak byś polował na dzika... zamiast go zaprowadzić do schroniska albo znaleźć mu dom to bawisz się w rutkowskiego
pozdrowienia

podpis użytkownika

Jestem glutem i lubie gluty
Zgłoś
kasanovva 2013-07-28, 0:40
Na jakiej Pies był stacji i w którą stronę poszedł?
Odpowiedz mi w prywatnej wiadomości.
Zgłoś
Black Pitt 2013-07-28, 10:34 1
Wielki nigeryjski c🤬j w dupę wszystkim "obrońcom zwierząt"
Większość z was zapewne jest mieszkańcami blokowisk żrący się z sąsiadami, rodziną ale pieska, który nap🤬la na pełnej piździe kiedy jesteście w szkole/pośredniaku, kochacie karmiąc go wyprowadzając i...

sadistic.pl/3-sposoby-srania-w-lesie-vt140415,30.htm1429707
Zgłoś
B................9 2013-07-29, 12:34
Przyrodzenie każdemu na mordę i do D... którzy wyrzucają psy albo je przywiązują w lesie do drzew, ehhh
Zgłoś
Q................z 2013-07-30, 0:48
Przypomniał mi się stary dowcip:

Idzie dwóch pijaków po torach.
- Franek, daleho jeszsze? Nohi mnie już bolo od tych schodóf.
- Spoho, Józek. Winda jezie! XD
Zgłoś