Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Droga do sadyzmu
Halman • 2013-07-27, 9:17
Nie zobaczycie tutaj psiego samobójstwa na torach, ten ładny pies nie ma zamiaru tego zrobić chociaż może... film dokumentalizuje jedną z form ludzkiego sadyzmu.

Stałem na moście przylegającym do pewnego przystanku kolejowego paląc papieroska (tak k🤬a, jestem palaczem, idę pod prąd) czekając na autobus. Na stacyjkę podjeżdża podmiejski pociąg. Wysiada na niego facet z dużym, płowym i wychudzonym psem. Facet lat 40 ma wygląd małorolnego i już zwraca moją uwagę dziwnym zachowaniem; wysiada ale jedną nogą jest na stopniu i coś gada do psa który posłusznie siedzi na peronie wpatrując się w niego. Nie słyszę co tam gada. Po chwili sygnał, drzwi się zamykają przed psem który zbadał ze może zostać bez swojego c🤬jowego właściciela.
Biegnie obok szybko przyspieszającego pociągu, póki nie kończy się peron. Zdezorientowany kręci się po peronie, po chwili zeskakuje z niego. Pies nie biegnie za pociągiem który już znikł... idzie torami tak jakby nie miał sił lub kondycja mu na to nie pozwalała. Ogarniam się, wyciągam kamerę:

Widziałem niejedno ale k🤬a jego mać; jedziesz na urlop? ktoś się na pewno zaopiekuje psem na dwa tygodnie. Do c🤬ja wafla są schroniska jeśli nie chcesz w ogóle psa.. k🤬a nie wiem co powiedzieć. Nap🤬lił bym temu frajerowi, znam twoją twarz, pamiętaj kiedyś może się spotkamy!

Materiał własny, zarejestrowany godzinę temu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-07-27, 18:54
Może facet jechał po prostu gdzieś do pracy lub kumpla. Miałem kiedyś kota który mnie odprowadzał na pociąg, więc psy pewnie też tak potrafią
Zgłoś
Shidu 2013-07-27, 19:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-27, 19:31
Bad_Motherfucker napisał/a:

Myślałem, że chociaż pociąg będzie jechał...

Chcesz się popisać w internecie żeby dostać wirtualne piwa, czy na serio jesteś pozbawiony jakiejkolwiek empatii ? Jeśli to drugie to współczuję, szczerze.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-27, 20:32
W takim przypadku łapie się psinę i na miejskie dzwoni i go do zwierzyńca oddają.
Zgłoś
MavcioMen 2013-07-27, 21:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-27, 21:50 1
Zgłoś
xsamael 2013-07-27, 21:54
Zgłoś
Atreyu 2013-07-27, 22:17 1
@up - co najgorsze masz zaznaczone "płeć kobieta", a piszesz w formie męskiej. Kobieta sadistica?

To teraz argumenty:
1. Psa można bezpłatnie oddać i to bez większego pieprzenia.
2. Oczywiście jak zostawisz psa przed wejściem to oni i tak Cię namierzą z satelity i znajdą że to Ty byłeś.
3. Można zadzwonić do nich że jest tu i tu bezpański pies, powinni sami się pofatygować.

Takie są historie "prawdziwe i oparte na faktach" w internecie, że się kupy nie trzymają.
Zgłoś
glut2195 2013-07-27, 23:21
jaaa zamiast przygarnąć tego liska , to jeszcze go kamerujesz jak byś polował na dzika... zamiast go zaprowadzić do schroniska albo znaleźć mu dom to bawisz się w rutkowskiego
pozdrowienia
Zgłoś
kasanovva 2013-07-28, 0:40
Na jakiej Pies był stacji i w którą stronę poszedł?
Odpowiedz mi w prywatnej wiadomości.
Zgłoś
Black Pitt 2013-07-28, 10:34 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 12:34
Przyrodzenie każdemu na mordę i do D... którzy wyrzucają psy albo je przywiązują w lesie do drzew, ehhh
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 0:48
Przypomniał mi się stary dowcip:

Idzie dwóch pijaków po torach.
- Franek, daleho jeszsze? Nohi mnie już bolo od tych schodóf.
- Spoho, Józek. Winda jezie! XD
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem