Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
Droga do sławy...
Grażynka • 2021-10-15, 16:00
Wiedzie przez jedzenie.

Pracownik Subway'a szokująco stąpa po jedzeniu, zamieszcza posty w mediach społecznościowych
W filmie udostępnionym na Youtube pracownik powiedział, że musi to zrobić, aby stać się sławnym.

„To zrujnuje moją reputację, moja reputacja jest już zła i coraz trudniej jest mi znaleźć pracę”. Powiedział. „Próbuję tylko otworzyć sobie drzwi”.

Przed nakręceniem filmu pracownik Subway'a powiedział, że odchodzi z Jumanne Way i złożył dwutygodniowe wypowiedzenie. „Nigdy nie chciałem robić tego wszystkiego” – powiedział. „Mogę mieć do czynienia z wieloma konsekwencjami wszystkich działań, które poczyniłem, ale nie chcę tego robić”.

„Wciąż walczysz, śpiąc na łóżku na podłodze” – powiedział Robotnik. „Nie stać mnie na rzucenie pracy, a jednocześnie moja praca nie pomoże mi wydostać się z tej sytuacji, więc nie potrzebuję mojej pracy”.

„Muszę znaleźć coś, co jest bardziej korzystne i jest dla mnie twórcą treści”.

Jednak Robotnik wydaje się przyciągać uwagę, której chciał. W innym filmie widziano go, jak wkładał jedzenie do toalety.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tranquillum 2021-10-16, 6:26 2
Kiedyś stanie się najsławniejszą dziwą na swoim oddziale we więzieniu. I tego mu z całej dupy życzę

Bo akurat sram jak pisze ten komentarz xdd
Zgłoś
Kamil3l 2021-10-16, 7:17 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mocz 2021-10-16, 7:22
W Poznaniu to r🤬aną pizze jedli i co? nic

a wiadomo co ty jesz?
Zgłoś
lolaxxdd 2021-10-16, 8:42
bydło zawsze będzie BYDŁEM
Zgłoś
bocianoff 2021-10-16, 8:48 1
tylko czarny mógł wpaść na tak genialny pomysł
Zgłoś
Quassar 2021-10-16, 10:31 2
globalterror napisał/a:

I jak ktoś może mówić o obronie praw tych czarnych z🤬bów ???????????!!!!!!!!! chętnie przygarnę na niewolnika !!!!!!!!

i co chcesz żeby ci każdą robotę taki brudas sabotował zresztą do dziś mamy przykład jak wyglądają państwa gdzie czarni zarządzają czarnymi i mają swoje tak zwane krainy czy też obecnie nazywane Państwami szczególnie w Afryce. czy też częściowo udomowioni w Ameryce.

I co fajnie tam jest... no raczej nie.

Lepiej zatrudnić normalnych ludzi i in normalnie płacić ty zadowolony osoba pracująca zadowolona i klienci zadowoleni polecą innym i interes sie kręci.
Zgłoś
Destez 2021-10-16, 10:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zendo178 2021-10-16, 10:54 1
Zgłoś
Rolmops360elo 2021-10-16, 12:02
Zgłoś
luxpiotr 2021-10-16, 12:38
I się dziwić, czemu czarnó...ni zdychają z głodu...
Zgłoś
BambiPMT 2021-10-16, 12:56
Zgłoś
VXBRONSONXV 2021-10-16, 13:14
teraz nic ino mieć paragon z subwaya i pozwać na miliony dolarów.-w stanach takie sprawy przechodzą jak buła z masłem.
Zgłoś
Juzwa 2021-10-16, 13:38
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem